KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CSOTONYI_SANDOR"
Csötönyi: Miattam mondtak le Kokóék 2013. szeptember 11. 13:31 Kovács István olimpiai bajnok és Szántó Imre mesteredző lemondott a Magyar Ökölvívó Szövetségben (MÖSZ) betöltött tisztségeiről és az ezekkel kapcsolatos feladatokról a szervezet keddi ülésén.
 
Elcsalták a magyar bunyós mérkőzését 2011. október 6. 18:18 Csötönyi Sándor, a magyar szövetség elnöke dicsérte a magyar ökölvívókat teljesítményükért, s jó eredménynek tartja a két megszerzett olimpiai kvótát a bakui ökölvívó-világbajnokságon, az érem hiánya miatt azonban nem tökéletesen elégedett.
 
Csötönyi Sándor nemzetközi megbízatása 2009. január 17. 17:18 Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke lett az Európai Konföderáció alelnöke.
 
Ökölvívás: Balzsay Károly még nem döntötte el marad-e kapitány 2008. december 2. 17:29 Balzsay Károly, a férfi ökölvívó-válogatott szövetségi kapitánya tárgyal a Központi Sportiskolával, ám véglegesen még nem zárta ki annak lehetőségét, hogy benyújtja pályázatát a poszt újbóli elnyeréséért.
 
Csötönyi: Megmenthető az amatőr boksz! 2008. november 6. 14:15 Dr. Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke Liverpoolban tartózkodik, ahol az amatőr bokszolók számára november 5-15. között Európa-bajnokságot rendeznek. Az előjáró bízik benne, hogy a kontinensviadalon tetten érhető lesz a megváltozott bírói felfogás, és a nemrég meghozott reformokkal megmenthető az amatőr ökölvívás.