KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CRUZEIRO"
Negyedszer bajnok a Cruzeiro 2014. november 24. 13:15 Akárcsak tavaly, idén is a Cruzeiro nyerte meg a brazil labdarúgó-bajnokságot, az újabb elsőség a Goiás elleni, vasárnapi 2-1-es győzelemmel vált biztossá. A Belo Horizonte-i csapatot hét pont hátránnyal követi a második helyen a Sao Paulo, és már csak két forduló van hátra. A Cruzeiro története negyedik bajnoki címét nyerte.
 
Botot dugnak a Cruzeiro küllői közé? 2014. november 20. 09:46 A Libertadores-kupa-indulásért kőkeményen harcban álló Gremio az aranyérem nagy-nagy várományosát, a Cruzeirót fogadja a brazil élvonal 35. fordulójának csütörtök esti (magyar idő szerint már pénteken, 0:50-kor kezdődő) mérkőzésén. Nem lenne meglepetés, ha megakasztanák az éllovast. Brazil foci, topformában lévő, győzelemre játszó csapatokkal, igazi csemege!
 
Harmadszor bajnok a Cruzeiro 2013. november 14. 09:41 Szerdáról csütörtökre virradó éjszaka biztossá vált, hogy Belo Horizontéba kerül a brazil bajnoki trófea, a Cruzeiro ugyanis behozhatatlan előnyre tett szert a Brasileirao táblázatán négy fordulóval a vége előtt! Júlio Baptista és társai már a Vitória elleni meccs félidejében ünnepelhettek, amikor megtudták, hogy az üldöző Atletico Paranaense 2-1-re kikapott a Criciúmától. Hogy teljes legyen a szurkolók öröme, 3-1-re nyert idegenben a Cruzeiro, majd kezdődhetett a fieszta.
 
Ismét hazamegy a Barca brazilja 2011. augusztus 24. 16:08 Ismét hazájában találtak csapatot Keirrisonnak, az FC Barcelona labdarúgójának. A 22 csatárt ezúttal a Cruzeiro vette kölcsön, az év végéig.
 
Katasztrófa, mit hagyott ki - videó 2011. május 30. 10:15 Két védő hathatós közreműködésével olyan helyzetbe került a Cruzeiro a brazil labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában, amelyről csak álmodni lehet. A Palmeirast fogadó együttesből ugyanis ketten vihették a labdát a kapusra, ám később végül csak betaláló Anselmo Ramon hiába lőhetett üres kapura, elügyetlenkedte a lehetőséget és belebotlott a játékszerbe. A mérkőzés így 1-1-gyel zárult, sokba került ez a hiba a Cruzeirónak.
 
Orvosin tűnt fel a Marseille csatára 2011. március 22. 13:43 Keddre várták vissza Marseille-be, ehelyett a brazíliai Belo Horizontéban, orvosi vizsgálaton vett részt az OM 30 éves csatára, Brandao, akit nemi erőszakkal vádolnak Franciaországban.
 
Brazil csatárt igazolt a Porto 2010. január 29. 15:40 Öt és félmillió euróért igazolt új támadót a portugál bajnok Porto a 26 éves Kléber személyében. A kék-fehérek a pénzen kívül még Ernesto Farías játékjogát is átengedték a Cruzeirónak.
 
Jonathant szüretelhet a Real 2010. január 8. 16:31 Felajánlotta szolgálatait a Real Madridnak a Cruzeiro 23 éves jobbhátvédje, Jonathan Cícero Moreira, művésznevén Jonathan.
 
Verón vezette diadalra az Estudiantest 2009. július 16. 09:19 Juan Sebastian Verón vezérletével az Estudiantes 2-1-re győzött a Cruzeiro vendégeként, így ugyanilyen összesítéssel hódította el a legrangosabb dél-amerikai klubsorozat, a Libertadores Kupa trófeáját. Az argentin labdarúgóklub legutóbb 1970-ben diadalmaskodott ebben a vetélkedésben.
 
12 másodperc után mehetett zuhanyozni! 2009. július 13. 19:32 Nem sokkal a középkezdés után kiállították a Cruzeiro csatárát, Zé Carlost az Atletico Mineiro elleni hazai találkozón a hétvégén egy alattomos szabálytalanság miatt. Hét másodperc telt el a meccsből, amikor egy párharcban hátracsapott könyökével ellenfele arcába. A mérkőzést 3-0-ra elvesztette a Cruzeiro.
 
Következő »