KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CONCORD"
Öldöklő küzdelemre készül Johnson 2008. október 13. 15:18 Még a fele, azaz öt futam hátravan a NASCAR-sorozat idei szezonjából, ám Jeff Burton legutóbbi, concordi győzelme váratlanul izgalmassá tette a hajrát. A Hajsza a Sprint Kupáért elnevezésű rájátszást a címvédő Jimmie Johnson vezeti, ám a két autóversenyző közti különbség semmitmondónak tűnő 69 pont. A bajnok pontosan tudja, mekkora küzdelem vár rá a hátralévő futamokon.
 
Jeff Burton hódította meg Concordot 2008. október 12. 11:47 Minden téren nagy sikert könyvelhetett el Jeff Burton, aki - miután megnyerte a NASCAR-sorozat Hajsza a Sprint Kupáért elnevezésű rájátszás ötödik, concordi futamát - a második helyre ugrott fel az összesített pontversenyben. A pilóta szezonbeli második győzelmét követően 69 pontra megközelítette a hétvégi viadalon csupán hatodik helyen végző címvédő és listavezető Jimmie Johnsont. A dobogóra sorrendben a Lowe's Motor Speedwayen legutóbb nyerő Kasey Kahne, illetve Kurt Busch állhatott még fel.
 
Az esőnek köszönheti Johnson a pole-t 2008. október 10. 11:42 Elmosta az eső az időmérő edzést a Lowe's Motor Speedway-en, a NASCAR-sorozatban, a Hajsza a Sprint Kupáért elnevezésű rájátszás concordi állomásán. A szabályok értelmében így az összetettben vezető Jimmie Johnson indulhat az élről a szombati futamon.