KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BLAKE_GRIFFIN"
Tíz ok, hogy megnézd az NBA All Starokat 2011. február 20. 17:45 Kelet majd kicsattan az erőtől, és a nyáron csak tovább izmosodott, míg Nyugat kicsit betegeskedik, ettől függetlenül nem kell aggódni a 2011-es NBA All Star-gála így is nagyszerű lesz. Los Angelesben Kobe Bryant, Pau Gasol és a Clippers újdonsült zsákolókirálya, Blake Griffin érezheti leginkább otthon magát, de „ellenség" érkezik éppen elég Bostonból és Miamiból. A SportHirado.hu összeszedett tíz indokot, miért kihagyhatatlan az éjjeli kosárparádé!
 
Autót ugrott át az NBA-zsákolóbajnok! 2011. február 20. 10:14 VIDEÓK! Megfelelő helyre került az NBA zsákolóbajnoki címe szombat éjjel, hiszen a szezon során hétről hétre látványos kosarakat szerző Blake Griffin győzött saját közönsége előtt Los Angelesben. A szuperújonc nem váltotta meg a világot mutatványaival, de egy autót és egy kórust is bevetett sikere érdekében. Az ügyességi tornát Stephen Curry (Golden State Warriors), a triplaversenyt James Jones (Miami Heat) nyerte a Staples Centerben.
 
A dudaszónál verték meg a Miami Heatet 2010. november 21. 10:25 Rudy Gay LeBron James felett a dudaszó pillanatában elengedett kosarával győzött a Memphis Grizzlies a Miami Heat ellen az észak-amerikai kosárlabdaliga szombati játéknapján. A világbajnok 95-95-ös állásnál tizedekkel a mérkőzés vége előtt dobott és talált a gyűrűbe, így 13. mérkőzésén 5. vereségét szenvedte el a floridai sztárcsapat.