KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BEN_ROETHLISBERGER"
Super Bowl-siker törött bordákkal 2009. február 9. 18:36 Néhány napja még győzelemre vezette csapatát a Super Bowlon, néhány nappal később kiderült, hogy törött bordákkal játszott Ben Roethlisberger, az amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Pittsburgh Steelers irányítója.
 
Hawaii levezetés a liga sztárjainak 2009. február 8. 10:08 Február 8-án (vasárnap) rendezik a tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) gálamérkőzését, a Pro Bowlt. A rendezvénynek - melyen az alapszakasz legjobbjai léphetnek pályára - idén utoljára Hawaii ad otthont. Az AFC és NFC játékosait a nézők, az edzők és maguk a résztvevők jelölhették a találkozóra, elismerve ezzel a 2008-2009-es szezonban nyújtott kimagasló teljesítményüket.
 
Super Bowl: Arizona vagy Pittsburgh? 2009. január 19. 12:30 Véget értek a tengentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) elődöntői. Parádézott hazai szurkolótábora előtt az Arizona Cardinals, így méltán hódította el az NFC-bajnoka címét. A másik főcsoportdöntőben a kőkemény védelmek találkozóján a Pittsburgh Steelers diadalmaskodott a Baltimore Ravens fölött.
 
Elmarad idén a címvédés az NFL-ben 2009. január 12. 07:43 Borult a papírforma a tengerentúli profi amerikai futball-liga rájátszásában. A még állva maradt nyolc csapatból szinte mindig az esélytelenebbek folytathatják. A kiemelt csapatok becsületét a főcsoportok elődöntőiben egyedül a Pittsburgh Steelers mentette meg.
 
Amerikai futball, NFL: fölényes pittsburghi győzelem a nyitányon 2008. november 21. 08:18 Egy negyed előnyt adott az 1-9-1-es mérleggel álló Cincinnatinek a Pittsburgh védelme a tengerentúli profi amerikai futball-liga (NFL) 12. játékhetének nyitányán, később azonban rendeződtek az erőviszonyok, és 27-10-re diadalmaskodott a Steelers. A hófúvásban lejátszott mérkőzésen Ben Roethlisberger és a hazaiak elkapósora megállíthatatlan volt