KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BEDAK_ZSOLT"
Bedák megvédte WBO-címét 2014. december 7. 13:05 Bedák Zsolt megsérült, ám pontozással simán legyőzte az orosz Ruszlan Bercsukot, ezzel megvédte a Boksz Világszervezet (WBO) kispehelysúlyú Európa-bajnoki címét a Ferobox Event és az M1 profi ökölvívó gáláján, a budakalászi sportcsarnokban.
 
Orosz rivális a címmeccsre Bedáknak 2014. november 28. 16:36 Bedák Zsolt az orosz Ruszlan Bercsukkal szemben védheti meg jövő szombaton a Boksz Világszervezet (WBO) kispehelysúlyú Európa-bajnoki címét a Ferobox Event és az M1 profi ökölvívó gáláján, a budakalászi sportcsarnokban.
 
Elbukta élete meccsét Bedák Zsolt 2010. május 30. 10:55 Bedák Zsolt technikai kiütéssel vereséget szenvedett a Boksz Világszervezet (WBO) kispehelysúlyú világbajnoki övéért kiírt, a Puerto Ricó-i Bayamónban rendezett címmérkőzésen.
 
Lebuzizta magyar ellenfelét a bunyós! 2010. április 13. 17:28 VIDEÓ! A Puerto Ricó-i Wilfredo Vázquez bicskanyitogató modorban, felháborító nyilatkozattal vezette fel a Bedák Zsolt elleni WBO-világbajnoki meccsét. A címvédő bokszoló kiröhögte és a nemrégiben homoszexualitását felvállaló Ricky Martinhoz hasonlította honfitársunkat a sajtótájékoztatón. Erre egyetlen válasz létezik csupán: ha bunyósunk a kötelek között vesz elégtételt a május végén esedékes összecsapáson, s szerzi meg a magyar profiboksz ötödik vb-címét!
 
Magyar bunyós a világranglista élén! 2009. december 9. 19:15 Bedák Zsolt vezeti a World Boxing Organization (WBO) legfrissebb világranglistáját a kispehelysúlyúak között. A magyar öklöző ezzel várhatóan az egyelőre betöltetlen világbajnoki címért léphet szorítóba legközelebb.
 
Három magyar a budapesti bokszgálán 2009. június 17. 18:01 Három magyar bokszolónak is szoríthatunk augusztus 22-én a Syma Sport- és Rendezvényközpontban megrendezésre kerülő Universum Box Promotion gálán - derült ki a rendezvény szerdai sajtótájékoztatóján. Balzsay Károly a német Robert Stieglitz ellen bokszol címmeccsen, de a Bedák-fivérek is a kötelek közé lépnek a budapesti bokszünnep alkalmával -írja a profiboksz.hu internetes portál.
 
Bedák márciusban Európa-bajnok lehet 2009. február 5. 14:12 Az Universum Box Promotion március 7-i drezdai bokszgáláján a WBO szervezet Európa-bajnoki címéért léphet a kötelek közé Bedák Zsolt.
 
Bedák Zsolt Európa-bajnoki címért küzd? 2008. december 22. 20:47 Németországi információk szerint Bedák Zsolt, a Spotlight Boxing magyar versenyzője legközelebbi mérkőzésén a kispehelysúlyú Európa-bajnoki címért léphet szorítóba, ellenfele pedig az olasz Simone Maludrottu (29-2-0, 11 KO) lehet.
 
Ökölvívás: Bedák Zsolt is kiütéssel tudott nyerni 2008. december 10. 11:26 Az idősebbik Bedák fivér, Zsolt is kiütéssel győzött a söldeni profi ökölvívógálán.
 
Ökölvívás: megvannak a Bedák-testvérek ellenfelei 2008. december 2. 17:28 Bedák Pál szlovák ellenféllel kezdi meg, míg testvére, Zsolt nicaraguaival folytatja profi ökölvívó karrierjét.
 
Következő »