Három magyar a budapesti bokszgálán

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 17. 18:01
Három magyar bokszolónak is szoríthatunk augusztus 22-én a Syma Sport- és Rendezvényközpontban megrendezésre kerülő Universum Box Promotion gálán - derült ki a rendezvény szerdai sajtótájékoztatóján. Balzsay Károly a német Robert Stieglitz ellen bokszol címmeccsen, de a Bedák-fivérek is a kötelek közé lépnek a budapesti bokszünnep alkalmával -írja a profiboksz.hu internetes portál.


Nagyközépsúlyú világbajnokunk, Balzsay Károly a német Robert Stieglitz ellen védheti meg WBO-címét. Balzsay már szerdán Hamburgba utazik, ahol edzője, Fritz Sdunek felügyelete allatt kilenchetes felékszülés vár rá.

Ellenfele, Stieglitz a magdeburgi SES istálló sztárja, aki 35 meccséből 21-et nyert kiütéssel, kétszer viszont alulmaradt, legutóbb Librado Andradével szemben. A Bedák-fivérek is részt vettek a sajtótájékoztatón, a WBO-Európa-bajnok Zsolt tizennegyedik mérkőzésére készül, Pál először bizonyíthat majd a profik között.

Erdei Zsolt ismét hoppon maradt,  félnehézsúlyú világbajnokunk kihagyja a gálát: Christof Hawerkamp sajtófőnök elmonnta, nem találtak ellenfelet Madárnak.