KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BATE_BORISZOV"
Főtáblás a Loki-hóhér BATE, Celtic-búcsú 2014. augusztus 26. 23:29 Az előző körben a Debrecent kiejtő BATE Boriszov feljutott a Bajnokok Ligája főtáblájára, miután a múlt heti idegenben elért 1-1 után hazai pályán simán legyőzte a Slovan Bratislavát. A BATE és a már korábban továbbjutott orosz Zenit mellett kedden a ciprusi APOEL, a szlovén Maribor és a portugál Porto lépett tovább.
 
Zsinórban nyolcadszor bajnok a BATE 2013. november 10. 15:31 Megszakítás nélkül nyolcadszor, összesen immár tizedszer nyerte meg a fehérorosz labdarúgó-bajnokságot a BATE Boriszov csapata.
 
Idegenben is támadna a Loki 2012. július 31. 17:40 Szakály Péter bízik benne, hogy a Skenderbeu elleni első mérkőzés nem ismétlődik meg Fehéroroszországban, és a Debrecen előnyt harcol ki a BATE Boriszov vendégeként a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörében. A csapat gépe kora délután landolt Minszkben, majd a küldöttség kisebb bonyodalmak után a szállás felé vehette az irányt.
 
Botlott a Milan, de még lehet első 2011. november 1. 19:57 VIDEÓK! Két pontot is elhullajtott a Milan Fehéroroszországban, de még így is csoportelső lehet, ha megveri a Barcát a San Siróban, a BL-csoportkör ötödik fordulójában. Ibrahimovic szerzett vezetést, a második góltól is csak centikre volt az olasz csapat, de a fordulás után büntetőből egyenlített a vendéglátó. A Milan biztos továbbjutásához az kell, hogy a Barca nyerjen Prágában. Antonio Cassano csak televízióról figyelhette az összecsapást egy milánói klinikán.
 
"A Milan ismét megnyerheti a BL-t!" 2011. október 20. 18:18 Silvio Berlusconi úgy véli, amennyiben Alexandre Pato és Clarence Seedorf rendelkezésére tud állni a Milannak, akkor a csapat 2007 után ismét felülhet Európa trónjára. Az olasz miniszterelnök, a klub tulajdonosa a BATE Boriszov elleni 2-0-s sikert követően kihangsúlyozta, csapata a kontinens legjobbjai között van.
 
Barca, Milan, Leverkusen... - blog 2011. szeptember 28. 13:44 A manchesteri csapatok blamája is kellett ahhoz, hogy kedden este bloggerünk megfejelje a falat, sem a City, sem a United nem nyert, utóbbi pontvesztése tulajdonképpen a világ nyolcadik csodájának volt mondható. Ez így még fájóbb lehetett, de a sebek nyalogatására nincs idő, hiszen folytatódik a Bajnokok Ligája, jönnek az újabb meccsek és az újabb tippek. Mára négy...
 
Ramos királyi bemutatkozása a Real élén 2008. december 10. 22:38 A Real Madrid labdarúgói 3-0-ás győzelemmel tették széppé új edzőjük, Juande Ramos bemutatkozását a csapat élén a Zenit ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája H csoportjának hatodik fordulójában. A királyi gárda csapatkapitánya, Raúl Gonzalez két gólt szerzett és ezzel egy találattal megelőzte a 65 gólos olasz Filippo Inzaghit a BL örökranglistáján. A másik mérkőzésen a Juventus meglepően kevés drukker előtt ért el szégyenteljes gólnélküli döntetlent a BATE Boriszov ellen. A madridiak ennek ellenére nem léphettek a kvartett első helyére, hiszen egymás elleni mérlegük rosszabb a Zebrákkal. A harmadik, UEFA-kupát jelentő helyen az orosz együttes végzett.
 
Raúl rúgta tovább a Realt a BL-ben 2008. november 25. 22:39 Raúl 7. percben szerzett góljával kiszenvedte a BATE Boriszov elleni győzelmet, ezzel pedig a továbbjutást a Real Madrid a labdarúgó Bajnokok Ligája H csoportjában. Az 1-0-s vereség ellenére sincs szégyenkeznivalója az abszolút újonc fehérorosz kiscsapatnak, amely még így is elcsípheti a harmadik, UEFA-kupát érő helyet a kvartettben. Ugyanitt, kora este a Zenit 0-0-t játszott a Juventussal, ezért az orosz bajnok is elbúcsúzik a BL-től a csoportmeccsek után.
 
A címvédő és a Real is továbblépett 2008. november 25. 22:33 Gólszegény játéknapnak lehettek szemtanúi a nézők a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában. Összesen tizennégy találat született kedden a nyolc mérkőzésen és már nem maradt kérdés, hogy mely csapatok jutnak tovább a kieséses szakaszba. Az E csoportban bár csak gólnélküli döntetlen született a Villareal-Manchester United összecsapáson, ám ezzel az egy-egy ponttal mindkét gárda továbblépett. Az F jelű kvartettben a Bayern München és a Lyon is győzött, és sikerükkel csoportjuk élén végeznek. A G jelzésű négyesben az Arsenal és a Porto is továbbjutott győzelmével. A H csoportban a délutáni mérkőzésen a Juventus 0-0-s remijével Szentpéterváron már biztosan előreléphet még egy szintet, míg a Real egy góllal verte a BATE Boriszovot idegenben, ezzel a madridiak is a következő körben találták magukat.
 
Bajnokok Ligája: elmaradhat a BATE Boriszov-Real Madrid meccs 2008. november 24. 16:03 Elképzelhető, hogy az erős havazás miatt későbbi időpontra halasztják a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában keddre tervezett BATE Boriszov-Real Madrid mérkőzést.
 
Következő »