KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BARBORA ZAHLAVOVA STRYCOVA"
Bárki nyer, történelmet ír 2011. szeptember 18. 10:43 Az új-zélandi Marina Erakovic vagy a cseh Barbora Záhlavová Strycova élete első tornagyőzelmét aratja a quebeci keménypályás teniszviadal döntőjében. Előbbi még csak fináléba sem került eddigi profi pályafutása során, ámbátor a vasárnapi ellenfele is mindössze egyszer jutott túl az elődöntőn WTA-tornán - tavaly nyáron, Prágában -, de a trófeáért vívott csatában alulmaradt Szávay Ágnessel szemben.
 
Világelsőt vert Szávay Pekingben 2010. október 6. 10:46 A kissé fájdalmas egyéni búcsú után a párosban vigasztalódik Szávay Ági a pekingi WTA csúcs Grand Prix-n. A 4.5 millió dollár összdíjazású keménypályás versenyen a párosban a negyeddöntőbe jutásért egy óra 29 perc alattt 6:4, 7:5-re győzött a Szávay, Zahlavova-Strycová kettős a harmadik kiemelt Chan, Huber (tajvani, amerikai) duó ellen. A diadalt értékét növeli, hogy jelenleg Liezel Huber vezeti a páros világranglsitát.
 
Acapulcói akció: nyolcaddöntős Szávay 2010. február 23. 09:09 A második kiemelt Szávay Ágnes beverekedte magát a nyolcaddöntőbe az acapulcói, 220 ezer dollár összdíjazású, salakpályás női tenisztornán magyar idő szerint hétfőről keddre éjszaka. A cseh Sandra Záhlavovát győzte le közel kétórás küzdelemben. Arn Gréta is nyert, főtáblás.