KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ARAVANE REZAI"
Elérzékenyült győzelme után Serena 2011. június 21. 15:54 Eltörött a mécses a címvédő Serena Williamsnél, aki sikerrel vette az első akadályt Wimbledonban azok után, hogy, élete legnehezebb 12 hónapján van túl, s tavalyi győzelmét követően 49 hetet hagyott ki. Nem volt könnyű dolga a francia Aravane Rezai-jal, csak három szettben tudta felülmúlni. Andrea Petkovic is második körös, kiesett Jelena Jankovics.
 
Az apja lopta meg a kiváló teniszezőnőt 2011. június 10. 20:15 Rendőrségi bejelentést tett Aravane Rezai Párizsban június elsején a Roland Garros ideje alatt, a női világranglistán 52. helyen álló teniszező azzal vádolja saját édesapját, hogy több tízezert dollár (több millió forintot) lopott el tőle.
 
Bombameglepetés Madridban 2010. május 16. 17:56 Aravane Rezai nyerte meg a madridi WTA-tornát, miután a döntőben két szettben, egy óra 41 perces küzdelemben legyőzte a negyedik helyen kiemelt Venus Williamset.
 
Francia házidöntő a női szezonzárón 2009. november 7. 15:16 Marion Bartoli és Aravane Rezai játssza vasárnap a döntőt a 600 ezer dollár összdíjazású Bajnokok Tornáján, a női teniszezők egyéni évzáróján. Balin egyik elődöntő sem hozott különösebb izgalmat, mindkét francia hölgy 2-0-ra győzött.
 
Selejtezős siker a varsói tenisztornán 2009. május 23. 16:21 A selejtezőből indult Alexandra Dulgheru nyerte a döntőt a 600 ezer dollár összdíjazású varsói női tenisztornán a hatodik helyen kiemelt, korábban meggyőzően játszó ukrán Aljona Bondarenko ellen. A román játékos először győzött WTA-tornán, miután 1-1-et követően 6:0-ra hozta a döntő szettet. Strasbourgban a hazai közönség előtt szereplő Aravane Rezai diadalmaskodott.
 
A világelsővel párban is győzött Szávay 2009. május 12. 17:46 Egyre kedvesebb hely lehet a spanyol főváros Szávay Ágnes számára. Az első számú magyar teniszező délelőtt egyesben, majd délután párosban is győzött a 4,5 millió dollár összdíjazású madridi tenisztornán. A világranglista 38. helyén álló Szávay egyesben nagy csatában, 2 óra 11 perc alatt győzött a selejtezőből érkezett Aravane Rezai ellen a 4,5 millió dollár összdíjazású madridi tenisztornán. A magyar játékos simán elveszítette az első szettet, majd hatalmas küzdelem után egyenlített. A döntő felvonásban már 5:1-re is vezetett a Vasas klasszisa, végül biztosította helyét a harmadik fordulóban. Párosban ennél simábban diadalmaskodott a világelső Dinara Szafina oldalán 6:0, 6:2-re.