KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ARAGON_NAGYDIJ"
Először állt dobogóra Talma a Moto2-ben! 2010. szeptember 19. 13:00 Bravúros versenyzéssel, megjavítva a Francia Nagydíjon elért szezonbeli legjobb helyezését, először állhatott fel a dobogóra a Moto2-ben Talmácsi Gábor, aki harmadik lett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragón Nagydíján. A magyar pilóta végig harcban volt a második helyért a 125-ös világbajnok Julian Simónnal, de hiába haladt a spanyol nyomában az utolsó körökben, előzni nem tudott. Fölényesen győzött Talma csapattársa, Andrea Iannone.
 
A hetedik rajtkockát szerezte meg Talma 2010. szeptember 18. 14:02 Több mint másfél másodpercet javítva délelőtti idején a hetedik helyen végzett Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnoksáh Aragón Nagydíján a Moto2-es kategória időmérő edzésén.
 
Talmácsi: 22. hely az időmérő előtt 2010. szeptember 18. 10:31 Valószínűleg versenybeállításokat tesztelt, ezért a korábbi hatodik és hetedik hely után csak a huszonkettedik lett Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragón Nagydíján a Moto2-es kategóriában.