KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ANDY_CARROLL"
Máris véget ért a PL-sztár idénye! 2015. február 13. 19:50 Sokkal súlyosabb a vártnál Andy Carroll sérülése: a West Ham 26 éves gólvadásza számára véget ért a 2014-2015-ös futballszezon. A korábbi angol válogatott csatár térdét jövő kedden operálják meg - tudatták a londoniak közleményükben.
 
Négy hónapot kihagy Carroll 2014. július 25. 12:16 Súlyos térdsérülést szenvedett Andy Carroll, az angol élvonalban szereplő West Ham United volt válogatott futballistája.
 
Carroll sérülése súlyos, ugrott az év 2013. szeptember 10. 10:43 Andy Carroll, a West Ham United angol válogatott csatára már korábban lábsérülést szenvedett, ami miatt nyáron sem játszott, és nagy valószínűséggel ebben az évben már nem is léphet pályára. A pontos diagnózishoz azonban meg kell várni valamennyi orvosi vizsgálat eredményét.
 
West Ham: repülőrajt a játékospiacon 2013. május 21. 22:23 A Liverpool elfogadta a West Ham 15 millió fontos ajánlatát Andy Carrollért, a csapat 24 éves, angol válogatott támadójáért - tudta meg a BBC. Az ász még nem döntött, talán jobb ajánlatra vár. Mindenképpen ott akar lenni a jövő évi világbajnokságon. Csak rajta múlik, hogy végbemegy-e az átigazolás. Eközben UEFA-kupa-győztes erősítés jön a Sahtarból.
 
Samahra "cserélhetik" Carrollt 2012. december 21. 18:15 A West Ham tárgyalásban áll az Arsenallal a 28 éves marokkói válogatott támadó, Maruan Samah játékjogáért - értesült a goal.com.
 
Nevetséges összeget kínáltak Carrollért 2012. július 19. 09:41 Brendan Rodgers, a Liverpool új menedzsere szerint az az összeg, amit a Newcastle United ajánlott egykori játékosért, az angol válogatott Andy Carrollért, egyszerűen nevetséges. Az biztos, hogy nem lesz kölcsönszerződés a két klub között.
 
A Newcastle kölcsönvenné Carrollt 2012. július 15. 21:07 A Newcastle United megkereste a Liverpoolt, hogy ajánlatot tegyen: egy évre kölcsönvenné Andy Carrollt, a végleges megvásárlás lehetőségével. A Pool új menedzsere, Brendan Rodgers tervei között nem szerepel a 23 éves támadó, Fabio Borinit már szerződtette is a támadósorba, a mellőzött játékosnak így épp kapóra jön korábbi együttesének érdeklődése. A West Ham United szintén fontolgatja a csatár megszerzését, de ha Carrollon múlik, vélhetően a Sports Direct Arenában kezdi meg a következő idényt.
 
A West Ham kiütheti a Milant 2012. július 11. 09:38 A napokban Silvio Berlusconi, az AC Milan elnöke kijelentette, hogy meg akarja szerezni Andy Carrollt, a Liverpool angol csatárát. Most az élvonalba visszajutott West Ham United is bejelentkezett érte.
 
Carroll: Mintha az MU ellen játszanánk! 2012. február 25. 15:27 Sok kritika érte mostanság, de a Brighton elleni eredményes meccse után némiképp fellélegezhet Andy Carroll. A csatár kihangsúlyozta, neki akkor megy igazán, ha Luis Suárez játszik mellette. Vasárnap Ligakupa-döntőn lépnek fel a Vörösök a Cardiff ellen.
 
Drámaian változik a Pool-csatár élete? 2011. november 22. 13:35 Hamarosan rá sem ismernek majd a Liverpool FC szurkolói Andy Carrollra! Legalábbis ezt állítja az egyik angol napilap, amely szerint a válogatott labdarúgó drasztikus „stílusváltásra” adja a fejét, hogy ezzel jelentősen javítson eddigi megítélésén.
 
Következő »