KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ANDREW_BYNUM"
Új csapata van Bynumnak 2013. július 11. 12:19 Andrew Bynumot, a legutóbbi szezont térdsérülése miatt kihagyó, kétszeres bajnok centert szerződtette két évre az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Cleveland Cavaliers. A kiváló képességű, ám szinte állandóan sérült, 25 éves játékos az első évben 6 millió dollárt (1,3 milliárd forint) fog keresni, s ha megfelelően teljesít, a következő szezonban már 12 milliót kap majd.
 
Öt meccs a brutális könyöklésért - videó 2011. május 11. 19:29 Drágán megfizet Andrew Bynum, a kínos körülmények között búcsúzott címvédő Los Angeles Lakers kosárlabdázója az NBA rájátszásában vasárnap elkövetett brutális könyöklésért, öt mérkőzésre tiltották el.
 
Keserédes siker, baj van Bynummal 2009. február 1. 09:22 Tizenhét ponntal nyert a Memphis Girzzlies otthonában a Los Angeles Lakers az ésuak-amerikai profi-kosárlabda-bajnokság (NBA) szombati játéknapján. Kobe Bryant és Pau Gasol együtt egy híján ötven pontot szereztek, az öröm mégsem felhőtlen, hiszen az alapember Andrew Bynum jobb térds megsérült a meccsen.
 
Kosárlabda, NBA: Andrew Bynum a következő négy évben a Lakersé 2008. október 31. 09:55 Újabb négy évre írt alá az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Los Angeles Lakers csapatához Andrew Bynum. A 21 éves centerklasszis 58 millió dollárért erősíti továbbra is a tavaly döntőig menetelő csapatot.
 
A Boston Celtics készen áll a címvédésre 2008. október 28. 16:56 Boston Celtics, Los Angeles Lakers, New Orleans Hornets. A sokelyés csatában a szakértők szerint ezen három csapat között dőlhet el az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) kedden rajtoló új szezonja. Azonban a Denver Nuggets, a Detroit Pistons és a Potrland Trail Blazers erős idénye sem jelentene meglepetést. Annak ellenére, hogy a nyár folyamán eget rengető átigazolások nem történtek a tengerentúlon, a bajnoki címre esélyesek listája mégis kibővült.