Megsérült a legyőzhetetlen Djokovics

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 8. 20:06
Térdsérülésre hivatkozva nem indul a jövő hétfőn kezdődő Monte Carló-i salaktornán (2,227 millió dollár) az idén még veretlen teniszező Novak Djokovics. Ezzel toronymagas favorittá lépett elő a világelső Rafa Nadal, aki sorozatban hetedik győzelmére hajt a hercegségben.


Monte Carlóban biztosan nem rendeznek Nadal-Djokovics finálét, amelyen Indian Wellsben és Miamiban is a mallorcai húzta a rövidebbet.

"Eszembe se jutott volna, hogy itt és most, egy ilyen mesés pillanatban abbahagyjam. Az a baj, hogy a térdem nehezen bírja a terhelést, pihenőre van szükségem, hogy a lehető legjobb kondícióban vághassak neki a salakszezonnak" - nyilatkozta Djokovics Monte Carlóból.

A szerb világranglista-második hazai pályán, Belgrádban, az április 25-én kezdődő Serbia Openen folytathatja idei, 24 meccses győzelmi sorozatát, mielőtt megindítaná a "csúcstámadást" az ATP-világranglistán.

A térdsérülés nem jó jel a Davis-kupa győztes klasszis számára a szezon első harmadában, májusban ugyanis nem nagyon kímélheti magát, Madridban, majd Rómában is komoly kihívás vár rá, mielőtt próbára tenné tudását a Roland Garroson.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hét élete volt Wozniackinak
Előrehozott döntőnek is beillő mérkőzésen, kegyetlen csatában győzte le a világelső Caroline Wozniacki a belga Yanina Wickmayert Charlestonban (721 ezer dollár zöld salak) a legjobb négy közé jutásért zajló mérkőzésen. A dán...
Tovább a teljes cikkhez »