Arn megszenvedett a továbbjutásért

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 24. 09:32
Arn Gréta 155 percnyi játék után győzte le a cseh Renata Voracovát, és jutott a negyeddöntőbe a 220 ezer dollár összdíjazású acapulcói WTA-tornán. A magyar lány immár a torna első számú esélyesévé lépett elő.


 

A magyar lány az első szettet simán hozta a mexikói hőségben, és mivel a másodikat „csont nélkül” elbukta, az utolsó felvonásra maradt a döntés.

A harmadik játszmában Voracová már 4-2-re is vezetett, Arn azonban felállt a padlóról, és hatalmas tartásról tanúbizonyságot téve fordított.

A nyolc között a világranglista-73. svéd Johanna Larssonnal akaszkodik össze a magyar lány.

A 25 éves teniszező első mérkőzését nyerte 2011-ben a WTA Touron, és került a magyar játékos útjába, akivel első alkalommal keresztezik egymás útját. 

Mivel az első és a második számú kiemelt már kiesett Acapulcóban, Arn Gréta lépett elő a torna első számú esélyesévé.

ACAPULCÓI WTA-TORNA, NYOLCADDÖNTŐ (220 ezer dollár, salak):
Arn (magyar, 3.)-Voracová (cseh) 6:3, 2:6, 6:4

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Csillaghullás Dohában
Csak három kiemeltnek sikerült beverekednie magát a legjobb nyolc közé a dohai WTA-tornán, a két nagy favorit, Wozniacki és Zvonarjova mellett Jankovics járt sikerrel, Schiavone, Li és Peer ellenben csomagolhattak. A férfiaknál...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Fejetlenség és drogháború Acapulcóban
A WTA és az ATP is óvatosságra intette az acapulcói Grand Prix-n induló profi teniszezőket. A két nemzetközi szervezet a helyi biztonsági erőkkel összefogva mindent megtett és megtesz azért, hogy játékosait ne tegye ki...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: arn_gretatenisz