Aranygóllal győztek Djokovicsék - videó

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 12. 11:54
Szombaton megkezdik szereplésüket a nagyágyúk egyesben az év első mestertornáján, a 3,645 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i viadalon, ám mielőtt a teniszé lenne a főszerep, néhányan focival mulatták az időt. Az Australian Open győztese, Novak Djokovics, döntőse, Andy Murray és a Davis-kupa másik hőse, Viktor Troicki rúgta a bőrt a centerpálya szomszédságában, a felvételek tanúsága szerint utóbbi „aranygóljával" a szerbek győztek.


 

Ők ketten miután kimozogták magukat a focipályán a teniszarénában is örülhettek, hiszen 6:3, 7:5-re verték a Juan Ignacio Chela, Juan Monaco argentin kettőst. Nem csak a dubaji bajnok, hanem Roger Federer és Rafael Nadal is bemutatkozott pénteken párosban.

A svájci Stanislas Wawrinka oldalán mindössze három játékot veszítve búcsúztatta a második helyen kiemelt Max Mirnyi, Daniel Nestor kettőst, míg a spanyol Marc Lopezzel két szoros szettben győzött egy lengyel duó ellen.

Nadal egyébként egyesben a holland Rik de Voest ellen mutatkozik be szombat este, az ő ágára került Djokovics a kazah Andrej Golubjovval kezd, míg Federer első ellenfele az orosz Igor Andrejev lesz.

A második fordulós mérkőzések közül a legérdekesebbnek a hosszú sérülése után formába lendült Juan Martín Del Potro és a címvédő Ivan Ljubicic összecsapása tűnik.