Távozik a Real portugál klasszisa?

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 4. 15:57
Úgy tűnik, lezárul a hónapok óta zajló szerződéshosszabbítási szappanopera, de nem úgy, ahogyan azt Jose Mourinho szerette volna. Spanyol lapértesülés szerint a Real Madrid védőklasszisa, Pepe ugyanis nem akarja elkötelezni magát, azonnal távozik a spanyol fővárosból, ha lejár jelenlegi kontraktusa.


 

A 27 éves labdarúgó hosszú ideig egyezkedett, több alkalommal is megváltoztatta véleményét. Először keveselte a klub által ajánlott új fizetést, de ezen még úrrá lettek Madridban. A vezetőség ugyanis elfogadta Pepe követelését, pontosan annyit ígért, amennyit a védő kért.

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy a portugál játékos rábólintott a Real ajánlatára, hamarosan alá is írja az j szerződést. Most azonban jött az újabb feketeleves, Pepe ismét meggondolta magát, most már nincs az a pénz, amely maradásra bírná.

Az AS című jól értesült sportnapilap úgy tudja, Pepe évi 1,8 millió eurós keresettel az első keret egyik „legrosszabbul” fizetett futballistája, ezen a helyzeten akartak javítani az illetékesek.

A hírek szerint a portugál futballistát a Chelsea és az FC Barcelona (!!!) is szívesen látná soraiban.