Marca: a Barca megegyezett Martinóval

Létrehozva: 2013. július 22. 19:23
Hiába kaptak rá a fogadóirodák és állították be Guus Hiddinket a Barcelona vezetőedzői posztjának legnagyobb esélyeseként, alig néhány órával később a Marca arról számolt be, hogy a klub megegyezett Gerardo Martinóval.


(Fotó: West Bromwich Albion)

A tekintélyes madridi lap internetes kiadása szerint a napok óta első számú várományosként emlegetett szakember három évre szóló megállapodást köt az együttessel. A hivatalos bejelentés úgy hírlik, hogy nincs már messze.

Tehát nem átmeneti megoldásról van szó, hanem egy hosszú távú szerződésről.

Martino nem jön egyedül, a tavasszal argentin bajnoki címet ünneplő Newell's Old Boys korábbi vezetőedzője két segítőjét, Elvio Paolorrosót és Jorge Pautassót is magával hozta a katalán fővárosba.

A korábban a rosarióiak színeiben legtöbb, 505 mérkőzést lejátszó trénert a szurkolók a klub történetének legjobb játékosának választották, Barcelonába azután érkezhet, hogy Tito Vilanova betegség miatt pénteken lemondott.

Guus Hiddinket pedig alaptalan találgatás kötötte a katalánokhoz azok után, hogy váratlanul lemondott az Anzsi vezetőedzői posztjáról hétfőn délután. Ekkor a fogadóirodák hirtelen első számú esélyesnek állították be, de azóta a Marca és az El Mundo Deportivo által is spekulált megegyezés hatására immár Martinót favorizálják.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hiddink távozott az Anzsitól; Barca?
Az Anzsi hétfőn délután hivatalos honlapján bejelentette, hogy lemondott Guus Hiddink a vezetőedzői posztról, mindössze az orosz bajnokság 2. fordulóját követően. Utódja a Manchester United volt segédedzője....
Tovább a teljes cikkhez »