Laporta a sárga föld alá itta magát

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 2. 18:30
Alaposan a pohár fenekére nézett Joan Laporta, a Barcelona elnöke a Real Madrid elleni szoros győzelem után. A presidente egyáltalán nem szégyenkezik tőle meglehetősen szokatlan viselkedése miatt, és pert fontolgat azok ellen, akik fényképen örökítették meg magából kivetkőzve a zártkörű „összejövetelen”.


 



Nem kis izgalmakat élhetett át Joan Laporta vasárnap este a 159. Clásicón, amit a Luz de Gas nevű szórakozóhelyen vezetett le igen látványosan egy zártkörű partyn.

A presidente egyszerűen nem bírt magával, táncolt, énekelt, és a buli vége felé már csak segítséggel tudott lábon maradni.

A gránátvörös-kékek elnöke elsősorban pezsgőt fogyasztott, méghozzá abból a fajtából, amelyet az első három helyezett Formula-1-es versenyző locsol egymásra és környezetére a pódiumon egy-egy nagydíj után, és amelyből egy üveg 100 euróba, azaz mintegy 27 ezer forintba kerül.

Szokás szerint a paparazzik sem hiányoztak az eseményről, és finoman szólva is kompromittáló fényképeken örökítették meg a magából kivetkőzött Laportát, aki emiatt perrel fenyegeti a fotósokat, és arra kéri őket, a jövőben tartsák tiszteletben a magánéletét, és ne jelenjenek meg ott, ahova nem hívják őket.