Klubot válthat a francia irányító

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 8. 19:34
A mögöttünk hagyott idényben elért kiábrándító hatodik helyezés a francia élvonalban komoly hatással lehet a Bordeaux csapatának nyári játékosmozgására. A gárda legnagyobb sztárja, Yoann Gourcuff ugyanis könnyen lehet, hogy a következő idényben már a második helyen végzett, hétszeres bajnok Lyon játékosa lesz!


Az ügyben egyelőre csak annyi bizonyos, hogy a 24. életévét három nap múlva betöltő irányító szerződésében szerepel egy záradék, miszerint 26,5 millió euróért bárki elviheti őt.

S bár a Girondins új vezetőedzője, Jean Tigana a sajtó képviselőinek úgy nyilatkozott, hogy a következő bajnoki idényben számítana Gourcuffre, mégis jó esély van arra, hogy a klub elnöke az anyagi problémák ellensúlyozása érdekében megválik majd egyik legnagyobb kincsétől.

A világbajnokságon igencsak halovány teljesítményt nyújtott futballista következő állomáshelye így Lyon lehet, a tavaly ezüstérmes Olympique azonban nem szívesen adna ki ennyi pénzt a futballistáért.

Épp ezért a hírek szerint az átigazolási összeg csökkentésének érdekében felajánlották a lehetőséget a bordeaux-iaknak, hogy egy vagy akár két játékost is válasszanak a Källström - Makoun – Piquionne hármasból!