Kit figyelt Madridban a Tottenham-vezér?

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 22. 12:19
Kellemetlen élményben volt része Harry Redknappnak Madridban, a Tottenham Hotspur menedzserét ugyanis kirabolták, mielőtt megtekintette volna a Real Madrid és az Atlético Madrid összecsapását. A kérdés csak az, mit keresett a rutinos szakember Spanyolországban?


„A stadion (Vicente Calderón) előtt sétáltunk Kevin Bonddal (a klub segédedzőjével), fantasztikus volt a hangulat – mesélte a történteket kedélyesen a Spurs trénere a hétvégi bajnokit megelőző pénteki sajtótájékoztatón. – Vettem egy kis édességet, mikor azon kaptam magam, hogy két srác előttem térdelve a nadrágomat rángatja."

„Hirtelen nem tudtam, hogy mit akarnak, de igyekeztem eltolni magatmtól őket, de eközben a zsebeim felé nyúltak. Kevin pedig látta az egészet, csak akkor miért nem tett valamit? Remélem nem tagja a bandának, mert akkor behajtom rajta az eltűnt pénzemet" – nevetett a lopáson Redknapp.  

Ezután megkapták az újságírók a választ, miért tekinthette meg éppen a madridi derbit a Tottenham menedzsere, mikor a Bajnokok Ligájában a Milannal találkoznak a legjobb 16 között. Gyanúsan Diego Forlán miatt, akinek távozása nyár óta slágertéma.

„Óriási játékos, tudom, hogy érkezéséről cikkeztek a lapok, de közelébe sem érünk fizetési igényének, több mint 100 ezer fontot keres hetente, és az elnök (David Levy) nem lenne hajlandó senkinek ekkora vagyont kifizetni." 

Redknapp végül beszélt a csatárhelyzetről, és arról, hogy akár a gyakran a cserepadot koptató Crouch, akár Roman Pavljucsenko elhagyhatja a White Hart Lane-t. „Nem akarok megválni Petertől, hiszen fontos gólokat rúgott a BL-ben, és Romant is szívesen látom a csapatnál, de ha bármelyikükért jó ajánlat érkezik, akkor nem kötöm az ebet a karóhoz."