Jövőre a Real nyeri a BL-t?

Szerző: SHLétrehozva: 2012. május 14. 19:34
José Mourinho bízik benne, hogy a Real Madrid az elkövetkező egy vagy két évben tízre növeli Bajnokok Ligája-trófeáik számát. A Primera Divisiónt száz ponttal megnyerő blancók edzője már a jövő évre koncentrál.


 

A portugál mester szerint nem kizárt, hogy csapata megnyeri a Bajnokok Ligáját legkésőbb 2014-ig. A királyi gárda Mourinho irányítása alatt már kétszer is eljutott az elődöntőig, ahol idén a Bayern München, tavaly pedig a Barcelona állította meg őket.

"Én már kétszer megnyertem ezt a kupát, viszont vannak játékosok a keretben, akik még soha. Az elmúlt két évben eljutottunk az elődöntőig, és ez azt jelenti, hogy ha tovább folytatjuk a kemény munkát, megnyerhetjük a klub tizedik BL-trófeáját" - nyilatkozta az AS spanyol lapnak.

Míg a legtöbb játékos és edző is az idei lengyel-ukrán Európa-bajnokságra koncentrál, addig Mourinho már a következő bajnoki szezonra készül:

"Ma befejeztük az ünneplést, a játékosok az Euro 2012-re gondolnak, én pedig a következő évadra, hiszen Madridban nem ülhetsz nyugodtan a babérjaidon. Mindig a jövőre kell figyelni!"- zárta a tréner.

A fővárosi csapat 2002-ben hódította el legutóbb a BL-serleget, akkor a két legenda, Raúl és Zidane találatával nyertek a Bayer Leverkusen ellen (2-1).