CR7-nél idegesítőbb nincs a bíró szerint

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 10. 17:16
A dán FIFA-játékvezető Claus Bo Larsen "terhelő vallomást tett" nyilatkozatában Cristiano Ronaldóra, a Real Madrid portugál futballsztárjára, elmondása szerint "nála idegesítőbb játékossal még életében nem találkozott".


Bo Larsen az egyik legelismertebb játékvezetőnek számít a földkerekségen, 14 éven át bíráskodott a legmagasabb szinten. A 2009-es Manchester United-Arsenal BL-elődöntő (1-0), különösen pedig a hazaiak sztárja, Cristiano Ronaldo élénken megmaradt emlékezetében.

"Állandóan az olcsó szabadrúgásokra hajt, különösen hazai pályán igaz ez. Többször beszédtéma volt a segítőkkel az öltözőben, hogy dobálja magát, hiszen felkészültnek kell lennünk, de ez nem azt jelenti, hogy elfogultak lennénk vele szemben. Minden meccset tiszta lappal kezd, de amikor például lefeküdt, miután joggal nem kapta meg a szabadrúgást, ő is csak mosolygott, hogy már ismerem, és nem mentem be az utcájába - mondta a 45 éves bíró, akit abból az alkalomból kért fel az Ekstra Bladet lap egy rövid értékelésre, hogy a Milan-Ajax BL-meccsel befejezte pályafutását nemzetközi porondon.