CR7: Jó focista, jóképű és gazdag vagyok

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 15. 15:07
Cristiano Ronaldo megint megmondja a tutit: a Real Madrid világsztárja szerint azért utálják őt az ellenfelek szurkolói, mert ellenállhatatlan a futballpályán és azon kívül is, jóképű és dúsgazdag. Akinek meg nem tetszik, az tehet egy szívességet.


"Azért pfujolnak a szurkolók, mert jóképű, gazdag és nagyszerű játékos vagyok! - reagált Cristiano Ronaldo "szerényen" a szerda esti, 1-0-ra megnyert zágrábi BL-csatát követően a drukkerek fütyülésére. - Egyszerűen arról van szó, hogy féltékenyek az emberek. Nincs más magyarázat."

Ronaldo a bíróra is kiakadt, mondván Oddvar Moen nem volt elég következetes és körültekintő. A portugál csillag véres bokával zárta a Di María góljával megnyert első csoportmeccset - a lefújás után össze is kellett varrni a felszakadt részt.

"Össze-vissza fújt a bíró, de egyébként sem képesek megvédeni a legjobb játékosokat - folytatta CR7. - Egész meccsen rugdostak, mégsem történt semmi. Remélem, ez a bíró soha többé nem fúj a Real Madrid meccsén."

Egyelőre nem tudni, a Levante elleni bajnokin ott lehet-e a pályán a kisebb sérülést szenvedett klasszis. Az viszont nagyon könnyen előfordulhat, hogy az UEFA eltiltja a játékvezetőt kritizáló játékost... 

Reuters
A bíróval sem volt elégedett CR7 Fotó: Reuters

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Interes lebőgés, madridi szenvedés
Az Inter rosszabbul nem is kezdhette volna a Bajnokok Ligája 2011-12-es idényét: odahaza kapott ki 1-0-ra a török Trabzonsportól. A Real Madrid sem játszott jobban, de legalább az egyetlen gólt ő rúgta Zágrábban. A CSZKA Moszkva...
Tovább a teljes cikkhez »