Berlusconi álma: Ronaldo, Messi páros!

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 5. 21:54
Silvio Berlusconi az elmúlt két átigazolási időszakban már bizonyította, szó sincs arról, hogy kiszeretett volna a Milanból, de most egy igazi nagyvadat szeretne kilőni, a világ egyik, hanem a legjobb játékosára, Cristiano Ronaldóra fáj a foga!


Egy igazi világklasszisra pályázik a Milan tulajdonosa, s legszűkebb környezetében már nem titok, Cristiano Ronaldót veszi célba - írja a tekintélyes La Gazzetta dello Sport Berlusconit idézve: "Arról álmodom, hogy piros-fekete mezt ölt magára a portugál." "Biankó csekket adtam Gallianinak" - tette hozzá a Rossonerók első embere!

"Gyerekkorom óta tart a szerelem a Milannal, nem fogok habozni, ha lehetőségem nyílik egy nagy klasszis megszerzésére, aki új szintre emelheti a csapatomat. Olyasvalaki, aki a különbséget jelentheti a meccseken, mondjuk Ronaldo". Az olasz miniszterelnük olyannyira nem csinál ebből titkot, hogy a 2009-es BL-döntő után személyesen súgta CR7 fülébe: "Előbb vagy utóbb a miénk leszel."

Egy Milan-szurkoló parlamenti képviselő Berlusconi-frakciójából arról is beszélt, nem csak Ronaldo, hanem Messi esetleges leigazolását is szóba hozta előtte a miniszterelnök.

CR7 hamarosan megérkezik Milánóba, no nem ebben az ügyben, hanem egészen más misszióval: tanúskodnia kell abban a perben, amelyben egy kiskorú megrontásával vádolják a mágnást. A kétes hírű, marokkói lánnyal a futballista is kapcsolatba került, ezért citálják bíróság elé 77 (!) társával együtt.