Benzema válaszolt a kritikusoknak

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 22. 20:22
Karim Benzemát az utóbbi időben többen is kritizálták amiatt, hogy keveset mozog a pályán, a francia támadó azonban a Punto Pelota című televíziós műsorban kijelentette, hogy neki nem a futás, hanem a gólszerzés az első számú feladata.


 

"Azért jöttem, hogy gólokat rúgjak, ez a feladatom, de ha futnom kell, akkor futni fogok!" - kezdte a 22 esztendő futballista, aki meg van győződve arról, hogy jó döntést hozott akkor, amikor a Blancókhoz szerződött: "Tudom, hogy a Barcelona és a Manchester United is szeretett volna leigazolni, de nem bántam meg, hogy ide jöttem."

"Biztos vagyok benne, hogy minél több játék lehetőséget kapok, annál jobban megmutathatom, mire is vagyok képes. Megvan a megfelelő mentalitásom ahhoz, hogy a Real Madridban futballozzam."

A támadó José Mourinho edzői stílusát is jellemezte: "Rendkívül bátor és sokat kockáztat. S ami nagyon fontos, hogy Manuel Pellegrinivel ellentétben, aki nagyon keveset beszélt, s emiatt sokszor nem is értettem meg a szándékait, ő állandóan kommunikál velünk."