Benatiát bemutatták, Alonso is érkezőben

Szerző: SHLétrehozva: 2014. augusztus 28. 14:07
A Bayern bemutatta új 30 milliós védőjét, a Romától érkezett, 27 éves, marokkói Mehdi Benatiát, aki már meg is kezdte az edzéseket a Säbener Strasse komplexumában. A bajor klub az eseményen megerősítette, hogy orvosira várja a Real Madrid friss BL-győztes, világ- és Európa-bajnok belső középpályását, a 32 éves Xabi Alonsót.


Jan-Christian Dreesen, a klub elöljárója sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy a baszk játékossal már megegyeztek, és klubjával is előrehaladott tárgyalásokat folytatnak.

Matthias Sammer sportigazgató szerint Xabinak még van két jó éve, és minőségi erősítést jelent, akinek az érkezésével minden poszton remek lesz a felhozatal a Bayernnél.

Xabi tehát búcsút int a Realnak is nem sokkal azután, hogy a spanyol válogatottnak már búcsút intett.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Benatia a Bayerné lesz - hivatalos
A Bayern Münchenhez igazol a Serie A legjobb középhátvédje, a marokkói Mehdi Benatia - értesült a Sky Sport Italia. Az átigazolási specialista Gianluca Di Marzio szerint huszonhat plusz négymillió euróért engedi el a Roma a...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Alonso: Itt az idő, hogy búcsúzzak
A spanyolok sikerkorszakának újabb alappillére fejezte be válogatott pályafutását a nyáron, szerdán jelentette be Xabi Alonso, hogy többet nem húzza fel a La Roja ünnepelt mezét. Ahogy fogalmazott, most jött el az idő....
Tovább a teljes cikkhez »