Az USA-ban ragadt a szétszórt Balotelli

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 4. 12:06
A Manchester Cityvel összeboronált Mario Balotelli nem utazott csapattársaival az Egyesült Államokból Kanadába, miután elhagyta útlevelét - adta hírül az Inter hivatalos honlapja, az inter.it.


Az utazáshoz szükséges papírok hiányában az olasz tehetség annak ellenére sem hagyhatta el az országot, hogy a Bajnokok Ligája-győztes csak a Panathinaikosz elleni torontói barátságos mérkőzés (2-3) idejére érkezett Kanadába, utána egyből visszatért volna az Államokba.

Balotellinek így nem volt más választása, mint maradni és csatlakozni társaihoz a tengerentúli élvonalban szereplő FC Dallas elleni pénteki összecsapás előtt.

A 19 esztendős csatár egyébként közel áll ahhoz, hogy csatlakozzon a Manchester City együtteséhez, ám a felek egyelőre nem tudták véglegesíteni az átigazolást.

A goal.com úgy tudja, a kék-feketék 30 millió eurót szeretnének kérni a játékosért, ám a gyárvárosiak nem hajlandóak 26 millió fölé menni. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Egy félidő alatt lerendezték az Intert
VIDEÓ! A több kulcsjátékosa nélkül felálló Internazionale 3-2-es vereséget szenvedett a Panathinaikosztól barátságos labdarúgó-mérkőzésen Torontóban szerdán hajnalban. A görög bajnok már az első félidőben kétgólos előnyhöz...
Tovább a teljes cikkhez »