Felfalták a Ferencvárost a Jegesmedvék

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 28. 20:35
Vasárnap estig kellett várni a miskolci jégkorongszurkolóknak arra, hogy csapatuk győzni tudjon a MOL-ligában. A Jegesmedvék ugyanis az eddigi öt mérkőzésüket elveszítették, köszönhetően annak, hogy a nyitó harmadban rendre kihagyott a figyelmük. Három-nullra


MOL-LIGA, 6. FORDULÓ
MISKOLCI JEGESMEDVÉK – FERENCVÁROS 3-0 (2-0, 1-0, 0-0)
Miskolc, 300 néző, vezette: Kincses (Mayer, Soós)
MJJSE: Pál Sz. – Budai, Cop, Popovics, Túróczy, Egri, Radványi, Rusznyák, Göz, Láda, Kis A., Strengell, Kivinen, Nagy G., Korpos, Rausch, Urbán (1), Salonranta (1), Nyberg, Sike (1), Dányi. Duschek (k). Vezetőedző: Mayer Péter.
FERENCVÁROS: Szőke – Bontovics, Kling, Hoffmann, Simon, Jánosi, Szilágyi, Fekecs, Vígh, Búzás, Parfiryev, Kiss G., Molnár Á., Kovshov, Marosi, Nyerges, Safonov, Székely, Pál Zs., Sájevics (k). Vezetőedző: Pindák László.

 

Ezúttal a Ferencváros elleni presztízscsatában az első pillanattól kezdve koncentráltan jégkorongozott Mayer Péter csapata. A nyolcadik percben Urbán és Nyberg átadása után Salonranta talált a zöld-fehérek kapujába, majd nem sokkal ezután ismét egymás nyakába borulhattak a miskolciak.

Sike Zoltán találata megnyugtatta a házigazdákat, a Fradi pedig nem tudott kellőképpen felpörögni a találkozóra. A második harmad elején Urbán Péter góljával a 3-0-ás végeredmény is kialakult, pedig ekkor még a meccs több mint a fele hátra volt.

Az MJJSE tehát győzni tudott, ezzel pedig egy hatalmas lélektani teher is lekerült a macik válláról. Ráadásul külön öröm Borsodban, hogy a nagy rivális Fradit gyűrték be ezen az estén.

Edzőszemmel:
Mayer Péter: Végre megszakadt az eddigi nyeretlenségi sorozatunk. Most az elejétől kezdve koncentrált volt a társaság, megérdemelten nyertük meg a remek hangulatú találkozót.
Pindák László: Nem találtuk a meccs ritmusát, jobb volt a Miskolc. Gratulálok az ellenfelünknek.