Folytatja a megtépázott becsületű bajnok

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 20. 10:18
A profi ökölvívás szakértői már napok óta arról pusmogtak, hogy az előzetesen esélytelenebbnek titulált Amir Khantól a hétvégén vereséget szenvedő, a mérkőzésen súlyos fejsérülést szenvedő Marco Antonio Barrera visszavonul. A pályafutása során három súlycsoportban nem kevesebb, mint hét világbajnoki címig jutó mexikói bunyós azonban máris bejelentette, a kudarc ellenére folytatja. De mielőtt konkrétumokról beszélne, előbb szeretné kipihenni magát.


 

Borzasztóan sikerült a 35 esztendős dél-amerikai bokszlegenda visszatérése, hiszen szombat este a manchesteri M.E.N. Arénában beleszaladt a késbe.

Esélye sem volt a brit Amir Khan ellen a győzelemre. Marco Antonio Barrera ráadásul súlyosan megsérült a ringben, 30 öltéssel varrták össze a fejét.

Mindezek ellenére Barrera nem adja fel, kijelentette, hogy hamarosan újra láthajuk a szorítóban, visszatér. Előbb azonban, hogy túltegye magát a nem csekély presztízsveszteséggel járó kudarcélményen, nyaralni indul a családjával.

A vakáció után egyeztet menedzserével, a híres-hírhedt Dong Kinggel a hogyan továbbról. A cél nem lehet más, mint egy könnyűsúlyú világbajnoki mérkőzés.