Bolt visszavonulhat 2012-ben

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 17. 17:10
A csúcson hagyna abba a világ leggyorsabb embere, Usain Bolt, aki elképzelhető, hogy a 2012-es olimpiát követően felhagy az atlétikával - mondta el pénteki sajtótájékoztatóján.


"Mindenképpen elindulok még egy olimpián, s utána hozok végleges döntést. Az edzőm hosszabb távra tervez ugyan, szerinte még egy olimpiai ciklus belefér, közösen határozunk majd. A csúcson szeretném befejezni, mint anno Michael Johnson" - mondta el a háromszoros  olimpiai bajnok jamaicai, a 100 méteres síkfutás csúcstartója.

"Egyszer megkérdeztem Michaeltől, miért vonult vissza, mire ő azt válaszolta: mindent megnyert, nem volt oka a folytatásra. Nekem is mindig az volt a célom, hogy bekerüljek a sportág legendái közé, de miután ezt elértem, szeretnék új dolgokat kipróbálni."

Bolt nemrégiben azzal keltett feltűnést, hogy elárulta, visszavonulása után a profi futball világában is kipróbálná magát. Addig még a távolugrásba is belekóstolna.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Focista lenne a világ leggyorsabb embere
Szenzációs és egyben meghökkentő "pályamódosításra" készül a világ leggyorsabb embere: Usain Bolt azt tervezi, hogy futókarrierje befejezése után a futballpályákon próbál szép pillanatokat szerezni szurkolóinak. Azt eddig is...
Tovább a teljes cikkhez »