Barrera és Khan márciusban csap össze

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 15. 19:58
Immár bizonyos, március 14-én rendezik a Marco Antonio Barrera-Amir Khan könnyűsúlyú mérkőzést. A gálának Nagy-Britannia ad majd otthont, ám a pontos helyszínt még nem jelölték ki. A fiatal brit bunyós kemény ütközetre számít, és hatalmas kihívásnak tekinti a mexikói legenda elleni csörtét.


 


Az egykori világbajnok és egyszer már visszavonuló Marco Antonio Barrera komolyan gondolta visszatérését, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy március 14-én ismét ringbe száll, méghozzá nem is akármilyen ellenfél, Amir Khan ellen.

A brit bunyós hazai környezetben veheti fel a kesztyűt a mexikói legendával, ám a mérkőzés pontos helyszínét még nem hozták nyilvánosságra.

A tizenkét menetre tervezett összecsapástól bevallottan tart a WBA címvédője, és annak ellenére, hogy sokan őt tartják a favoritnak, nem szeretne esélylatolgatásba bocsátkozni.

„Barrera ellen egy percig sem szabad, hogy kihagyjon a figyelmem. Rendkívül kemény bokszoló, én azonban be akarom bizonyítani, hogy senkitől sem rettenek meg.”

A közép-amerikai bunyós eddigi 71 mérkőzéséből 64 győzelmet aratott pályafutása során, és három különböző szervezet világbajnoki trónjára ülhetett fel.