Mentőt hívtak a Kobrához - frissítve!

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 8. 00:48
A profi kerékpársport ellentmondásos egyéniségét, az olasz Riccardo Riccót kórházba kellett szállítani, az első hírek szerint veseelégtelenség miatt.


A Vacansoleil hegyimenője tegnap délelőtt még szokásos edzését teljesítette, majd hirtelen rosszul lett, és Pavullo kórházába vitték be, majd miután rosszabbodott állapota, a St. Agostino-Estense intézetbe szállították tovább.

Friss információ:

Menedzsere sajtóközleményéből kiderül, a Kobra hibázott, mert hiába érezte magát már rosszul edzés előtt, kiment hat órát bringázni. Láza ezek után felszökött, elérve a kritikus 40 fokot is, így a kórház maradt az egyetlen megoldás. Ricco a tegnap éjszakát még bent töltötte, de állapota jelentősen javult, egy nap megfigyelés vár rá, majd várhatóan hazaengedik. A diagnózisról még mindig nincs pontos információ, de a folytatás szempontjából rossz hír, hogy a Mediterrán- és az Algarvei Körversenyt ki kell hagynia a 27 éves bringásnak, aki idén a Giro d’Italiára készül.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Kobra terve a Giro d’Italia-ig szól
Riccardo Ricco jótékonysági eseményen találkozott szombat este szurkolóival Modena külterületén, idei első versenye, a franciaországi Grand Prix Cycliste la Marseillaise előtt (7. lett), ahol nagyjából kiderült, hogyan alakul a...
Tovább a teljes cikkhez »