Helycserés támadás: ISD, Farnese Vini

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 25. 14:22
Tisztázódni látszanak, a Lampre-ISD fúzió következményei, ami – ahogy azt többen tévesen gondolták – nem jelenti a jelenlegi ProContinental ISD-Neri Team teljes kifilézését.


A most Lampre-Farnese Vini néven futó istállóból a Farnese Vini lesz a toszkán székhelyű ProContinental csapat főszponzora, második névadó szponzora pedig a Neri marad. A gárda elsősorban olaszokra épít majd, eddigi sztárjukkal, az olasz bajnok Giovanni Viscontival az élen.

Felmerült korábban a közelmúlt sprinterkirályának, Mari Cipollininek a saját nevével fémjelzett kerékpármárkája, mint másodlagos szponzor, ami szinte biztosnak látszik, hogy a bringákat továbbra is ő szállítja majd a „prokonti” gárdának.

Ízlelgessük tehát az új neveket: Lampre - ISD és Farnese Vini - Neri

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
ProTour: a legfrissebb mozgások
Tovább zsong a ProTour, folyamatosan érkeznek a hírek az újabb átigazolásokról, hosszabbításokról. Mai csokrunkban a régi-új Movistar csapat, és a Rabobank szerepel többek között....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
ISD - Lampre unió a ProTourban
Az ukrán nehézipari cég, az ISD, amely, ProContinental, országúti és mountain bike csapatokat is támogat, beszáll a kerékpársport legmagasabb osztályába, a ProTourba is, az olasz Lampre oldalán....
Tovább a teljes cikkhez »