Armstrong félelmetes arca

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 21. 10:16
Lance Armstrongnak nem esett komolyabb baja a Tour of California 5. szakaszán elszenvedett bukást követően. A legcsúnyább sérülése a szeme alatti seb, melyet összevarrtak a kórházban. A hétszeres Tour-győztes nyilatkozatából kiderül, amilyen hamar csak lehet, bringára ül:


Nagy pech, hogy ilyen korán fel kellett adnom a versenyt és nem segíthetek Levi-nak hogy újra nyerjen. Tipikus tömegbukás volt, amikor egy nagy halom bringás lefekszik.

Próbáltam tovább menni, de bedagadt a szemem, nem is láttam tökéletesen, és annyira fájt a könyököm is, hogy nem tudtam volna fogni a kormányt a szakasz hátra lévő részében. Nagyon megkönnyebbültem, hogy kiderült, nem tört el semmim. Néhány napig eltart még a felépülés, de visszaülök a bringára, amilyen hamar csak tudok.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Armstrong bukott, kórházba szállították
Lance Armstrong tömegbukásba keveredett a Tour of California ötödik, Visalia és Bakersfield közütti szakaszán, nem sokkal a rajt után. A hétszeres Tour de France-győztes klasszis reagált Floyd Landis doppinggal kapcsolatos...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
„Egész életemben doppingoltam!”
Egész pályafutása alatt doppingolt és Lance Amstrong és a U.S. Postal csapatvezetőjétől leste el a fortélyokat - vallotta be Floyd Landis, a Tour de France kerékpáros körverseny 2006-os - bukott - győztese. A 34 éves sportoló...
Tovább a teljes cikkhez »