KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TOUR_OF_CALIFORNIA"
Horneré a Kaliforniai Kör, Bodrogi 41. 2011. május 23. 08:19 Az amerikai Chris Horner és a Radio Shack csapata egyértelműen dominálta, és nyerte meg az UCI 2.HC kategóriás Kaliforniai Körversenyt, a zárószakaszon az ausztrál Matthew Harley Goss volt a leggyorsabb, a Team Type 1. csapat színeiben induló Bodrogi László a 41. helyen zárt az összetettben.
 
A Shack uralja a Kaliforniai Körversenyt 2011. május 22. 07:39 Az amerikai Radio Shack csapata nem hagyott kétséget a nemzetközi versenynaptárban kiemelt kategóriásként bejegyzett Kaliforniai Körverseny utolsó előtti szakaszán, hogy ki a legerősebb a mezőnyben.
 
A sprinter-sztár szökött Kaliforniában! 2011. május 20. 07:27 Nem akárki próbált szerencsét a Kaliforniai Körverseny 5. szakaszán, a háromszoros világbajnok Oscar Freire küzdött egyedül a mezőny ellen a végjátékban!
 
Hengerelt a Radio Shack a hegyekben 2011. május 19. 09:30 A Kaliforniai Körverseny kezdetét jellemző hóhelyzethez képest rendben sikerült lebonyolítani a héten zajló UCI 2.HC kategóriás viadal első hegyi szakaszát, ami a Radio Shack sikerét, Chris Horner győzelmét hozta, aki összetettben is átvette a vezetést.
 
Sorozatos bukások Kaliforniában - videó! 2011. május 18. 08:00 A mellékelt videón is látható rengeteg bukás tarkította a Kaliforniai Körverseny 3. szakaszát, amely a sprintbefutón végül ismét Sky-győzelmet hozott az új-zélandi Greg Henderson révén.
 
Bodrogi bepróbált a Kaliforniai Körön 2011. május 17. 08:38 Bodrogi László a nyitóetap nagy részét elmenésben töltötte a héten zajló Tour of California, UCI 2.HC kategóriás viadalon, a mezőny azonban 13 kilométerrel a vége előtt megfogta az amerikai Team Type 1 versenyzőjét, szökevénytársaival egyetemben.
 
Csúszik a havon a Tour of California 2011. május 16. 09:42 A legfrissebb információk szerint a mai szakaszt rövidítik! A Kaliforniai Körverseny első szakaszát a hóhelyzet miatt halasztották el, így a 2.HC kategóriás profi kerékpárverseny tétlenül várja, mikor isversenyezhet.
 
Ki lesz ott a Kaliforniai Körversenyen? 2011. május 11. 10:57 Vasárnap rajtol a televíziós közvetítések jóvoltából az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvendő nyolcnapos Tour of California, ami a nemzetközi szövetség versenynaptárában kiemelt kategóriában szerepel, a mezőny pedig még egy átlagos 2.HC viadalnál is nagyobb színvonalat garantál. Elérhető a verseny előzetes rajtlistája is.
 
Rogers ihatott a (grizzly) medve bőrére 2010. május 24. 09:08 Nem volt sétagalopp a nyolcnapos, UCI 2.HC kategóriás Tour of California zárószakasza az ausztrál Michael Rogers számára. Ahogy sejteni lehetett, a szűk időkülönbségek miatt a harmadik kategóriás emelkedő is elegendőnek bizonyult veszélyes támadások vezetésére.
 
Érik a Rogers-győzelem Kaliforniában 2010. május 23. 07:56 Miután a Tour of California hegyes, 5. szakaszán a Columbia kapitányának sikerült megtartania a sárga trikót, ahogy várható volt, a szombati időfutamon a szám háromszoros világbajnoka ráerősített összetettben vezető pozíciójára.
 
Következő »