KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WTCC"
WTCC: „Norbi most a helyi hős” 2013. május 1. 17:37 Csapatfőnöke bízik abban, hogy Michelisz Norbert - aki tavaly a privát versenyzők között a legjobb volt - a túraautó-világbajnokság (WTCC) mindkét hétvégi magyarországi futamán az első tízben végez majd, a Hungaroringen.
 
Micheliszé az első hely! 2012. április 28. 17:10 Michelisz Norbert, a Zengő Motorsport versenyzője volt a leggyorsabb szombaton, a Dunaszerdahely közelében található Slovakia Ringen, a túraautó-világbajnokság (WTCC) szombati időmérő versenyén. A magyar versenyző pályafutása során először harcolt ki pole pozíciót, az első futamban indulhat majd az élről, a másodikon a tizedik pozícióból rajtolhat. A második és a harmadik helyet a SEAT szerezte meg. Wéber Gábor csak a 20 lett.
 
Michelisz 9., újra Muller a bajnok 2011. november 20. 10:33 Michelisz Norbert 8. és 9. lett a Makaói Nagydíjon, így összetettben kilencedik helyen végzett a túraautó-világbajnokságon (WTCC). Öszetettben immár sorozatban harmadszor győzött Yvan Muller, noha az utolsó két versenyt üldözője, Robert Huff nyerte. Michelisz a nem gyári versenyzők értékelésében a negyedik lett, éppen vasárnap csúszott le a dobogóról.
 
Michelisz: Fejre is állhattam volna 2011. november 18. 17:09 Balesetek miatt lassítani kényszerült mért körei folyamán Michelisz Norbert a Túraautó Világbajnokság makaói időmérő edzésén. A Zengő Dension Team versenyzője így nem tudott optimális köridőt futni és a 12. helyen végzett, így mindkét vasárnapi futamot a középmezőnyből kell megkezdenie. Michelisz legnagyobb ellenfele, a gyári támogatás nélküli versenyzők számára kiírt Yokohama Drivers’ Trophy-t vezető Kristian Poulsen a 14. helyen végzett és szintén kiesett.
 
Megismétli-e a bravúrt Michelisz? 2011. november 15. 19:07 Michelisz Norbert a hétvégén visszatér első világbajnoki futamgyőzelme helyszínére, Makaóba, ahol a WTCC idei utolsó versenyét rendezik. A Zengő Dension Team versenyzője nagy várakozásokkal készül a szezon második utcai versenyére, miután még versenyben van a gyári támogatás nélküli versenyzők számára kiírt Yokohama Drivers’ Trophy bajnoki címéért.
 
Szerencsét hoz-e Michelisznek Szuzuka? 2011. október 19. 10:02 Nemrég még Sebastian Vettel ünnepelte második világbajnoki címét Szuzukában, a következő hétvégén azonban már Michelisz Norbertért izgulhatunk a Japán Nagydíjon. Igaz, a túraautó-vb (WTCC) mezőnye „csak” az ázsiai létesítmény rövidített, 2248 méteres aszfaltcsíkján verseng majd, de biztos, mozgalmas futamokat láthatnak majd a szurkolók.
 
Ismét Magyarországon a WTCC és az IRC 2011. szeptember 25. 11:38 Két jelentős autós világbajnoki sorozat, a WTCC és az IRC tér vissza a 2012-es évben Magyarországra az idei sikeres rendezés nyomán.
 
Ismerős terepen bizonyíthat Michelisz 2011. szeptember 1. 19:10 A Hungaroringet leszámítva nem ismer pályát jobban Michelisz Norbert, mint a valenciait, amelyen a hétvégén véget ér a túraautó-világbajnokság (WTCC) európai versenyeinek sora.
 
Michelisz: így lesz elsőből utolsó 2011. július 31. 21:50 Michelisz Norbert vezetett is a túraautó-világbajnokság (WTCC) idei nyolcadik állomásán, a németországi Oscherslebenben, a második futamban, de megcsúszott a vízes pályán, visszaesett négy helyet, majd a gumifal vetett véget számára a pontszerző reményeknek.
 
Michelisz: rossz döntést hoztam! 2011. július 17. 01:03 A kilencedik rajtsor 18. helyét szerezte meg Michelisz Norbert a Túraautó Világbajnokság 7. fordulójának időmérő edzésén. A Zengő Dension Team versenyzője rosszul választotta meg az autójára felkerülő gumikat az edzés utolsó szakaszában, így a rohamosan felszáradó pályán már nem tudott kellően gyors időt futni ahhoz, hogy továbbjusson a legjobb tíz közé.
 
Következő »