KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WILLIAN"
Willian szlalomja maga a gyönyörűség! 2014. november 14. 16:25 Igazi slágernek számít a videómegosztó oldalakon Willian káprázatos csele Isztambulban (Törökország-Brazília 0-4). Erre még Ronaldinho Gaúcho is csettintene! Ne hagy ki, ha nem láttad még!
 
Willian-gól, Neymar-gólpassz, győzelem 2014. szeptember 10. 12:36 Egy szép szabadrúgás-kombináció végén elért Willian-találattal ismét 1-0-ra nyert a Dunga-féle brazil válogatott az Egyesült Államokban, Ecuador ellen, pár nappal azután, hogy Kolumbiát is felülmúlta. Neymar ezúttal gólpasszal vette ki a részét a sikerből East Rutherfordban. Dunga feljesen új védelemmel állt fel ezen a meccsen Scolari vb-keretéhez képest, és nem kellett csalódnia.
 
Willian: Így lettem Chelsea-játékos 2013. szeptember 11. 12:42 Willian, az Anzsi Mahacskala korábbi brazil sztárja a nyár végén nagyon közel állt ahhoz, hogy a Tottenhamhez igazoljon, már át is esett az orvosin, de végül egy másik londoni klubra, a Chelsea-re esett a választása. Most a döntés hátteréről nyilatkozott a Globo Esporte sportportálnak.
 
Mourinho: Willian egy orvosira tőlünk 2013. augusztus 23. 13:27 FRISSÍTVE. Willian már átesett a Tottenhamnél az orvosi vizsgálaton, amikor az utolsó pillanatban bejelentkezett érte a Chelsea - írja a Guardian. Egy másik forrás, a Times azt is tudni véli, hogy 30 millió euró körüli összeget fizetne a CFC.
 
Willian már orvosin van a Spursnél 2013. augusztus 21. 19:56 Willian, az anyagi krízisbe keveredett Anzsi Mahacskala brazil balszélsője valóban elhagyja a dagesztáni székhelyű klubot, és a hírek szerint a Premier League-et és Tottenham Hotspurt választotta. Legalábbis erre enged következtetni, hogy a White Hart Lane-re érkezett orvosira.
 
A Liverpool mer nagyot álmodni 2013. augusztus 14. 17:15 A Liverpool tárgyalásba kezdett az Anzsi Mahacskalával Willian esetleges átigazolásáról - írja több angol forrás is szerdán.
 
Megvan Modric helyettese, de... 2012. augusztus 27. 14:38 ...a Sahtar Doneck 11,8 millió fontért nem hajlandó megválni Williantól. A brazil középpályásért hivatalosan is ajánlatot tett a Tottenham, ám az ukrán bajnok kevesli a szóban forgó összeget. A játékos mindenesetre váltana, és sérelmezi, hogy a Sahtar foggal-körömmel ragaszkodik hozzá, pedig korábban a Chelsea is megkörnyékezte. A Spursnek gyorsan kell cselekednie, hiszen hétfőn biztossá vált, hogy első számú sztárja, Luka Modric a Real Madridban folytatja pályafutását.
 
Denilsont is elengednék a brazil ászért 2011. június 15. 09:27 Az Arsenal keretében ugyan számszakilag nem módosulna a brazil labdarúgók száma, de minőségileg valószínűleg erősödne Arsene Wenger kerete, ha nyélbe ütné ezt az üzletet. A londoni klub ugyanis meg akar állapodni a tavasszal BL-negyeddöntős Sahtar Doneckkel egy kiváló középpályás átigazolásáról.
 
Addig piszkálták, kihagyta a büntetőt! 2010. március 22. 12:14 Adriano duplájával 2-2-es döntetlenre végzett a Flamengo vasárnap a Botafogo otthonában a Carioca-bajnokságban, de az elmúlt héten még a korábbi botrányos, Vasco elleni siker volt a téma. A városi rivális csatára, Dodo két büntetőt is hibázott a meccsen, egyik alkalommal addig szekálták, amíg végül kihagyta a lehetőséget!