KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VEDAD_IBISEVIC"
Nagyhalat fogott Hajnal Stuttgartja 2012. január 25. 13:18 A Stuttgart négy és féléves szerződést kötött Vedad Ibiseviccsel.
 
A Hoffenheim lelépte az EL-elődöntőst 2010. április 25. 19:35 A tavalyi szezon első felében mutatott formáját idézte a Hoffenheim az Európa-ligában elődöntős Hamburg ellen, 5-1-re győzött a Bundesliga 32. fordulójának vasárnapi játéknapján. A Wolfsburg is kínos vereséget szenvedett a kiesés ellen menekülő Freiburg otthonában.
 
Hosszabb kihagyás várhat Ibisevicre 2009. január 15. 08:33 Könnyen megeshet, hogy a tavaszi szezon jelentős részét gólkirálya, Vedad Ibisevic nélkül kell végigjátszania a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) őszi idénye után élen álló Hoffenheimnek. A bosnyák futballista ugyanis a La Manga-i Hamburg elleni edzőmeccsen térdsérülést szenvedett, és nem kizárt, hogy szalagszakadása van.
 
Góliát és Dávid harca Bajorországban 2008. december 5. 16:40 Hetek óta erre várt Németország: pénteken este az újoncként listavezető Hoffenheim látogat a Bayern Münchenhez, és a góllövőlistát vezető Vedad Ibisevic szerint nem is reménytelen a helyzete, ezúttal is három pontot gyűjthet. Ebben az esetben Lőw Zsolt együttese biztosan őszi első lesz, noha egy fordulót még lejátszanak 2008-ban.
 
Ibisevic és Obasi kiütötte a KSC-t 2008. november 1. 17:17 Véget ért a Leverkusen (újabb) egynapos pünkösdi királysága, ugyanis a Hoffenheim győzelmével visszavette az első helyet a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 11. fordulójában. Az újonc együttesben ezúttal sem kapott szerepet Lőw Zsolt. Huszti Szabolcs 84 percet kapott, Dárdai Pál végigjátszotta csapata meccsét, előbbi győztes, utóbbi vesztes együttes tagja volt.