KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "U17"
Elitkörben az U17-es válogatott 2012. október 20. 21:05 Liechtenstein után Albániát is legyőzte a magyar válogatott (1-0), méghozzá idegenben, ezzel az olaszok elleni mérkőzés eredményétől függetlenül biztosította továbbjutását a második selejtezőkörbe, az elitkörbe, ahonnan négyescsoportonként az első helyezett kvalifikálja magát a kontinenstornára. A két csapat keddi találkozója már csak a csoportelsőségről dönt a minitornán.
 
U17: hibátlan mérleg az Eb-selejtezőkön 2011. szeptember 28. 17:59 U17-es válogatottunk harmadik mérkőzését is megnyerte a hazai rendezésű Eb-selejtező tornán, így csoportelsőként jutott a tavaszi elitkörbe. A fehéroroszok és az andorraiak elleni győzelmeket követően válogatottunknak már egy döntetlen is a csoportelsőséget jelentette volna, míg a norvégoknak csak egy nagy különbségű győzelemmel volt esélyük a továbbjutásra.
 
Az U17-esek kijutottak a foci Eb-re! 2009. szeptember 30. 19:11 Csoportelsőként jutott tovább a magyar U17-es válogatott a hazai rendezésű Európa Bajnokság selejtezőköréből. Szerdán találkozott labdarúgó-válogatottunk Szlovákiával.