KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TURAAUTO_VILAGBAJNOKSAG"
Michelisz 9., újra Muller a bajnok 2011. november 20. 10:33 Michelisz Norbert 8. és 9. lett a Makaói Nagydíjon, így összetettben kilencedik helyen végzett a túraautó-világbajnokságon (WTCC). Öszetettben immár sorozatban harmadszor győzött Yvan Muller, noha az utolsó két versenyt üldözője, Robert Huff nyerte. Michelisz a nem gyári versenyzők értékelésében a negyedik lett, éppen vasárnap csúszott le a dobogóról.
 
Magyar világbajnok a túraautó vb-n?! 2011. szeptember 30. 14:41 Michelisz Norbert nem titkolt célja, hogy valamikor a közeljövőben megnyerje a túraautó-világbajnokságot.
 
Michelisz-dráma a cél előtt 2011. szeptember 4. 15:47 Michelisz Norbertnek a győzelemre is volt esélye a túraautó-világbajnokság (WTCC) valenciai versenyének második futamán, csak éppen szerencséje nem volt: az utolsó kanyarban megpördült, és a mezőny nagy része elszáguldott mellette...
 
Ismerős terepen bizonyíthat Michelisz 2011. szeptember 1. 19:10 A Hungaroringet leszámítva nem ismer pályát jobban Michelisz Norbert, mint a valenciait, amelyen a hétvégén véget ér a túraautó-világbajnokság (WTCC) európai versenyeinek sora.
 
Michelisz jól kvalizott a portói pályán 2011. július 2. 17:43 A legjobbak közé ugyan nem került be, de Michelisz Norbert így is elégedett lehet az időmérő edzés után Portóban a túraautós-világbajnokság hatodik állomásán. A magyar versenyző az első futamot a 8., a másodikat pedig a 7. helyről kezdheti Portugáliában.
 
Michelisz: második hely és ütközés 2011. június 5. 16:00 Az első kanyarban ütközött, s végül egy kör hátránnyal a 15. helyen zárt Michelisz Norbert a túraautó-világbajnokság magyarországi állomásának második futamán, azok után, hogy az első versenyen a második helyen ért a célba. A második menet egyébként nem volt zökkenőmentes: a hirtelen érkezett hatalmas eső miatt a második körben félbeszakították, s a körözés csak közel félórás szünet után folytatódhatott a mogyoródi versenypályán.
 
Michelisz második a Hungaroringen! 2011. június 5. 13:54 Michelisz Norbert második lett a túraautó-világbajnokság (WTCC) magyarországi állomásának első futamán, amelyre 80 ezer hazai szurkoló volt kíváncsi.
 
Michelisz: 5. és 6. rajthely 2011. június 4. 17:09 A túraautó-világbajnokság (WTCC) magyarországi versenyének szombati időmérőjét két szakaszban bonyolították le a Hungaroringen. A második etapba bejutott 10 pilóta a vasárnapi második futamon fordított sorrendben rajtolhat majd. Ez pedig azt jelenti, hogy az időmérő mindkét szakaszában ötödik Michelisz Norbert (BMW 320 TC) az első futamon az ötödik, a második versenyen pedig a hatodik pozícióból vághat neki a viadalnak.
 
Michelisz az élmezőnyben 2011. június 4. 13:26 Michelisz Norbert (BMW) a 4., illetve a 7. helyen zárta túraautó-világbajnokság (WTCC) magyarországi állomásának szombati szabadedzéseit a Hungaroringen.
 
Túraautó-vb: Michelisz ötödik a teszten 2011. június 3. 16:56 Az ötödik helyen fejezte be a pénteki hivatalos tesztelést Michelisz Norbert, a túraautó-világbajnokság mogyoródi versenyhétvégéjén.
 
Következő »