KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TROMSÖ"
Saját térfeléről fejelt gólt! – videó 2011. szeptember 26. 11:05 Nem mindennapi góllal alakult ki a 3-1-es végeredmény az Odd Grenland és a Tromsö bajnokiján Norvégiában: Jone Samuelsen a saját térfeléről fejelt a kapuba! A vendégek mindent egy lapra feltéve támadtak, a kapus előrement, a védő pedig rosszul szabadított fel. A középpályás nem habozott, a létező legjobb döntést hozta. A meccset egyébként az a Tom Henning Övrebö vezette, aki az ellentmondásos Chelsea-Barcelona BL-elődöntőn is fújta a sípot.
 
Drámai meccsen esett ki a Fradi 2011. július 21. 21:30 A Ferencváros a rendes játékidő és a hosszabbítás végén is gólt kapott, így az Aalesund jutott tovább az Európa-liga 2. selejtezőköréből. Az FTC az első meccsen agyonnyerhette volna magát, a minimális előnyt nem tudta megőrizni. A magyar csapatok közül a Paksnak nagyobb szerencséje volt a norvégokkal, 3-0-s tromsői győzelmével továbblépett.
 
Norvég csapatba igazolhat a brazil sztár 2010. január 8. 17:50 A norvég Tromsöben köthet ki a korábbi brazil válogatott Denilson. A skandináv együttes szívesen látná soraiban a szebb napokat is látott klasszist.