KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "THIAGO_ALCANTARA"
Semmi sem lesz Thiago visszatéréséből 2014. október 16. 00:14 Újabb - részleges - szalagszakadást szenvedett jobb térdében Thiago Alcántara, a Bayern München 23 éves spanyol belső középpályása, akit ismételten meg kell operálni.
 
"A Barcelona a BL egyik favoritja" 2013. december 23. 21:02 Volt futballcsapatát, az FC Barcelonát dicsérte, és a Bajnokok Ligája megnyerésére is alkalmasnak látja Thiago Alcantara, a Bayern München spanyol irányító középpályása.
 
Bemutatták Thiagót - fotó 2013. július 16. 22:20 A Barcelona játékosa 25 millió euróért érkezett négy évre, és a hatos mezt kapja új csapatánál, a BL-címvédő Bayern Münchennél. Bemutatásakor elárulta, Pep Guardiola játszotta a legfontosabb szerepet a döntésében, az U21-es Eb-döntő után hívta fel a katalán edzőt azzal, hogy szívesen dolgozna ismét együtt vele.
 
Thiagót kivásárolja a Bayern - sajtóhír 2013. július 12. 10:07 A Bayern München Karl-Heinz Rummenigge révén már jelezte a Barcelona felé, hogy kifizeti Thiago Alcántara 18 milió eurós kivásárlási árát - állítja a katalán RAC 1 rádió, amely csütörtök késő esti műsorában szellőztette meg a hírt.
 
„Thiago nem vár tovább, irány az MU!” 2013. július 6. 18:19 Egy nappal azután, hogy ultimátumot kapott a Barcától, állítólag már döntött is Thiago Alcántara, a spanyol válogatott szupertehetsége, aki az elmúlt hónapban nyert U21-es Európa-bajnoki címet. Thiago a Premier Leaguet-et választja, pontosabban a Manchester Unitedet. Nem várja ki a sorát a Barcánál - írja vezető szombati írásában a katalán Sport.
 
Ultimátum Thiagónak 2013. július 5. 14:54 Tíznapos ultimátumot adott a Barcelona fiatal középpályásának, Thiago Alcántarának arra, hogy eldöntse, melyik csapatban kezdi a következő szezont - ez áll a pénteki Sport címlapján Katalóniában. A Manchester United már nagyon vinné, a Bayern is érdeklődik.
 
A Milan hiába akarta Thiago Alcántarát 2011. augusztus 16. 11:21 Joggal érezhette úgy a Milan, hogy most, Cesc Fabregas érkezésével kell bepróbálkozni a Barcelonánál a sokra tartott Thiago Alcántara elhozásával, de a válasz egyértelmű nem volt - árulta el Adriano Galliani.
 
Guardiola: A Real épp olyan, mint tavaly 2011. augusztus 13. 22:40 Már csak egyet kell aludni és itt a Real Madrid-Barcelona szuperrangadó a Spanyol Szuperkupa első, fővárosi felvonásán. Josep Guardiola elmondta, a párharc már vasárnap eldől, hozzátette, tisztában van a rivális erejével, de úgy véli, az olyan, mint tavaly volt. Miután csapata edzését 57 ezren tekintették meg, a rendkívül céltudatosnak tűnő José Mourinho kifejtette, kerete végleges a szezonra, sok mindenről beszélt, csak a Barcáról nem, talán volt oka rá...
 
Debütálhat a spanyoloknál Thiago! 2011. augusztus 5. 15:28 Először kapott behívót a világbajnok spanyol válogatottba Thiago Álcantara, a Barcelona 20 éves szupertehetsége. Ezzel az újdonsággal szolgált a szövetségi kapitány Vicente Del Bosque az Olaszország elleni, augusztus 10-i barátságos mérkőzésre készülő keret kihirdetéskor. Három világbajnok hiányzik: Puyol, Fabregas és Capdevila, valamint kimaradt Marchena és Navas is.
 
A Barca 36 milliót adna; és Alcántarát? 2011. július 25. 13:09 A Marca szerint a héten megszülethet az egyezség a tavaly nyár óta húzódó Cesc Fabregas-ügyben, a múlt heti tárgyalások ugyanis biztató jelekkel szolgáltak, az Arsenalnak tetszik a Barcelona 36 milliós ajánlata. Eközben a Daily Mail arról ír, hogy az üzlet kulcsszereplője Thiago Alcántara lehet.
 
Következő »