KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZUPER_ORIAS_MULESIKLAS"
Olasz fricska Németországban 2011. február 9. 14:31 Az olasz Christof Innenhofer nyerte a férfi szuper-óriásműlesiklást a németországi alpesisí-világbajnokság szerdai versenynapján.
 
Drámai bukás a sí világbajnokságon! 2009. február 4. 19:10 A Val d'Isere-i alpesi sí világbajnokságon szereplő Maria Riesch hatalmasat bukott szerdán, a lesikló edzés során. Igencsak kérdéses számára a folytatás, a műlesikló Világkupa német éllovasa azonban sérülésére ellenére sem változtatna tervezett programján. Vagyis a pénteki kombinációban, a szombati lesiklásban és a jövő szombati műlesiklásban is rajthoz állna. A jókora esés előtt mind a három számban teljes joggal pályázhatott a végső sikerre.
 
Szuper-G: Lindsey Vonn verhetetlen volt 2009. február 1. 14:36 Az amerikai Lindsey Vonn pénteki műlesiklás diadala után a szuper óriás-műlesiklásban sem talált legyőzőre a németországi Garmisch-Partenkirchenben zajló alpesi sí Világkupa-versenyen. Mögötte a pénteken kieső svéd Anja Pärson és honfitársa, illetve a legutóbbi szakági versenyen nyertes Jessica Lindell-Vikarby végzett.