KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SPANYOL_KUPA"
Továbbra sincs helyszíne a kupadöntőnek 2012. március 2. 17:43 A Spanyol Futballszövetség dönti el, hol és mikor rendezzék meg a Király-kupa döntőjét, miután a két finalista, a Barcelona és az Athletic Bilbao nem tudott megegyezni egymással.
 
Csodát tett a kicsi a Spanyol Kupában 2012. január 25. 09:12 VIDEÓ! Hihetetlen bravúrt vitt véghez a spanyol harmadosztályban szereplő Mirandés együttese. A spanyol labdarúgó kupasorozat, a Copa del Rey negyeddöntőjének kedd esti visszavágóján egy 92. percben szerzett góllal fordított az Espanyol ellen, ezzel pedig továbbjutott a legjobb négy közé.
 
Barca-edzés 13 ezer ember előtt - videó 2012. január 5. 17:20 Tizenháromezer szurkoló előtt edzett csütörtök reggel a Barcelona futballcsapata a Miniestádiban. A katalánok a szerda esti, Osasuna ellen aratott 4-0-s kupasiker fáradalmait vezették le a zsúfolásig megtelt lelátók előtt. Messi, Fabregas, Xavi és az összes többi sztár is ott volt a nagy eseményen.
 
Messi-, Cesc-dupla - közeleg a Clásico 2012. január 4. 23:51 VIDEÓK! Cesc Fabregas és a csereként beállt Lionel Messi két-két góljával (az argentin egyet fejelt!) a Barcelona magabiztos, 4-0-s győzelmet aratott a labdarúgó Király-kupa nyolcaddöntőjének első összecsapásán. A pamplonai kiscsapat nem tudott különösebb ellenállást kifejteni, s csak kapusuk kiváló teljesítményének köszönhette,l hogy ennyivel megúszta. Egy hét múlva visszavágó, s ha a Real Madrid, illetve a Barca is továbbjut, még januárban részesei lehetünk az újabb El Clásicócnak.
 
A pokolból repült a mennyországba a Real 2012. január 3. 23:52 VIDEÓK! A Málagának egy félidőnyi előnyt, saját szurkolóinak ugyanennyi szívizomgörcsöt adott a Real Madrid a Király-kupa nyolcaddöntőjének első összecsapásán. José Mourinho a félidőben hármat cserélt, a címvédő talpra állt, tíz perc alatt fordított és végül 3-2-es sikerével diadalittasan vonulhatott az öltözőbe. Az előny nem nagy, a lélektan és a két csapat közti különbség viszont azt mondatja, hogy egy hét múlva a királkyiak jutnak tovább. Szerdán a Barcelona az Osasunát fogadja.
 
Mondd, te kit választottál? - jegyzet 2011. április 21. 16:23 SZAVAZZ! Távirányítóval a kezemben vakargattam a fejem szerda este. Emitt Barcelona-Real Madrid, amott Tottenham-Arsenal. Nehéz, de nehéz - gondoltam magamban. Nem dolgoztam, otthon voltam. Kupadöntő, vagy Premier League, El Clásico, netán londoni derbi? Nincs jó döntés. Pedig ha tudtam volna...
 
A Real elintézte, lesz újabb El Clásico! 2011. február 2. 23:51 GÓLVIDEÓK!!! Nem túlzás, ez volt a szerda rangadója! A színvonal ugyan jócskán hagyott kívánnivalót maga után, de most ünnepelnek a blancók, döntős lett a Real Madrid a Király-kupában. Jose Mourinho együttese idegenben 1-0-ra, ezúttal pedig hazai pályán 2-0-ra győzte a Sevillát, így április 20-án ismét összecsaphat az FC Barcelonával a fináléban.
 
A Realnak nem volt ellenfél az Atlético 2011. január 20. 23:49 A Real Madrid kettős győzelemmel jutott a Spanyol Kupa elődöntőjébe, a visszavágón Cristiano Ronaldo góljával kerekedett felül az Atlético Madridon egy mérsékelten színvonalas találkozón. A királyiak a Sevilla ellen harcolhatják ki a döntőbe jutást, ahol várhatóan a Barcelonával küzdenének meg a trófeáért.
 
A Betis került a Barca útjába 2011. január 6. 19:07 A másodosztályú Real Betis 3-1-re győzött a Getafe otthonában a labdarúgó Spanyol Király Kupa nyolcaddöntőjének csütörtöki visszavágóján, s ezzel bejutott a legjobb nyolc közé, ahol a bajnoki címvédő FC Barcelona vár rá. A párharc két mérkőzését január 12-én, illetve 19-én játsszák majd. Az Almeria a Deporral meccsel, könnyen összejöhet a madridi derbi is a negyeddöntőben.
 
Nyolcgólos Real-karácsony a kupában 2010. december 22. 23:50 VIDEÓ! Gálaelőadást rendezve, szabályos „atomfocit" játszva nem kevesebb mint nyolc gólt rámolt be a Real Madrid annak a Levanténak a Király Kupa-nyolcaddöntő első felvonásán, amellyel a bajnokságban szeptemberben 0-0-ra volt képes. Karim Benzema és a betegségéből felgyógyult Cristiano Ronaldo triplázott, rajtuk kívül Mesut Özil és Pedro León volt eredményes, így nem akármilyen módon zárta 2010-et az fővárosi együttes.
 
Következő »