KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SERGIO BUSQUETS"
Hol van már a világverő Barca?! 2014. november 14. 15:45 Sergio Busquets szerint képtelenség elvárni a Barcától, hogy ugyanúgy teljesítsen, mint a Guardiola-érában, amelyben minden létező címet begyűjtött.
 
"A Real már megint a bíró miatt sír?" 2013. október 27. 10:54 A szezon első El Clásicóját a Barcelona nyerte, amin góllal debütált Neymar, akinek később elakadt a szava Alexis Sánchez klasszis találatánál. Az viszont kisebb vihart kavart, hogy Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője a játékvezetőt hibáztatta csapata veresége után. Sergio Busquets, a hazaiak középpályása szerint ez a legolcsóbb megoldás, mert a bíróra mindig rá lehet fogni mindent.
 
Két Barca-játékos 2018-ig hosszabbított 2013. augusztus 28. 16:54 A spanyol bajnok FC Barcelona két játékosa, a középpályás Sergio Busquets és a támadó Cristian Tello is meghosszabbította a szerződését, amely most már 2018 nyaráig a Camp Nouba köti őket.
 
Busquets hosszabbított! - hivatalos 2013. július 16. 13:07 Sergio Busquets új, öt plusz egy évre szóló szerződést írt alá a Barcelonával - jelentette be a klub hivatalos honlapján. A középpályás korábbi kontraktusa 2015-ig szólt.
 
Busquets nélkül Bilbaóban a Barca 2013. április 27. 10:44 Ágyéksérülés miatt nem edzett pénteken, és nem nevezték a keretbe Sergio Busquetset, a Barcelona védekező középpályását a Bilbao elleni, szombati bajnoki előtt. Tito Vilanova mester nem kockáztatja a bevetését a közelgő Barca-Bayern előtt. Az argentin Javier Mascherano - aki pályázhatott volna ez a posztra - szintén sérült, így Song vagy esetleg Cesc kerülhet be a kezdőbe.
 
Vb-, Eb- és BL-győztesek: hatan harcban 2012. június 25. 19:45 Nyolc aktív futballjátékos van a földkerekségen, aki vb-, Eb- és BL-győztesnek mondhatja magát: Iker Casillas, Xabi Alonso, Carles Puyol, Andrés Iniesta, Xavi, David Villa, Fernando Torres, Thierry Henry.
 
Busquets edzett, ott lesz a Clásicón 2011. augusztus 17. 11:09 Jó hírt kapott Josep Guardiola, a spanyol válogatott olaszok ellen 2-1-re elveszített múlt szerdai barátságos mérkőzésén megsérült Sergio Busquets edzésbe állt.
 
Extra kezelést kap Piqué és Busquets 2011. augusztus 11. 22:54 Egyelőre nem tudja megállapítani a Barcelona orvosi csapata, hogy pályára léphet-e a vasárnapi Real Madrid elleni első Spanyol Szuperkupa-mérkőzésen a szerdán megsérült Gerard Piqué, Sergio Busquets páros.
 
Játszhat Busquets a BL-döntőben! 2011. május 16. 14:06 Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága felmentette a rasszizmus vádja alól Sergio Busquetset, az FC Barcelona középpályását, aki így szerepelhet a május 28-i Bajnokok Ligája fináléjában.
 
Eltilthatják Busquetset a BL-döntőről! 2011. május 12. 17:32 Az UEFA bejelentette, hogy eljárást indít Sergio Busquets ellen, aki a Real Madrid és Marcelo állítása szerint rasszista jelzőkkel illette a játékost. A Barcelona középpályása könnyen elképzelhető, hogy eltiltás miatt nem lép pályára a Bajnokok Ligája döntőjében. Ügyét vasárnap tárgyalják.
 
Következő »