KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SALVATORE_SIRIGU"
Hosszabbított a PSG kapusa 2014. szeptember 10. 20:47 További három évvel, 2018 júniusáig meghosszabbította szerződését Salvatore Sirigu, a francia bajnok Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának olasz válogatott kapusa.
 
A PSG olyan, mint a Ferrari 2012. augusztus 11. 14:04 Salvatore Sirigu, a Paris Saint-Germain kapusa szerint hatalmas nyomás nehezedik csapatára, amiért mindenki azt várja tőlük, hogy már most felvegyék a versenyt a kontinens nagyjaival.
 
„A PSG-nek tartania kell a lépést” 2012. április 9. 12:02 Salvatore Sirigu keble csak úgy duzzadt a büszkeségtől, miután csapata, a Paris Saint-Germain 2-1-re legyőzte a Marseille-t vasárnap este a Ligue 1 örökrangadóján.
 
PSG, avagy sztárcsapat születőben 2011. július 28. 16:24 A katari tulajdonba került Paris Saint-Germain számára nincsenek határok az átigazolási piacon. Megvan a klub hatodik és hetedik szerzeménye: a Palermo kapusa, Salvatore Sirigu és a Juve védekező középpályása, Mohamed Sissoko mondott igent a klubmenedzser Leonardónak - legalábbis a L'Equipe szerint. A következő célpont Javier Pastore lehet.
 
Távozhat a válogatott kapus 2011. július 8. 16:44 Salvatore Sirigu fizetésemelési követelését nem hajlandó teljesíteni a Palermo, ezért az olasz válogatott kapus továbbállhat a csapattól.
 
Palermóban talált kapust az Arsenal 2010. június 12. 13:44 Egymásra találhat az Arsenal labdarúgóklub és a Palermo fiatal olasz kapusa, Salvatore Sirigu - értesültek angol források szombaton.
 
Behívta Borriellót Marcello Lippi 2010. február 28. 19:11 Nyilvánosságra hozta a Kamerun ellen barátságos mérkőzésre készülő, világbajnoki címvédő olasz válogatott keretét a szövetségi kapitány Marcello Lippi. Három újoncot is avathat szerdán Monacóban a szakember, a kapus Salvatore Sirigut, a védő Leonardo Bonuccit és a középpályás Andrea Cossut. Újra a névsorban Bonera, Maggio, Montolivo neve, a Lippi-érában először kapott meghívót Marco Borriello.