KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RALPH_NAEF"
Epic: Az XCO-világbajnok nyert párjával 2011. április 2. 19:21 Az elit mountain bike mezőny mókamestere és nem mellesleg regnáló világbajnoka José Hermida is szakaszt nyert meridás csapattársával, Ralph Naeffel a Cape Epic utolsó előtti – hatodik – szakaszán.
 
Élről adták fel Hermidáék sérülés miatt 2011. március 2. 11:19 A spanyolországi Andalucia Bike Race többnapos hegyikerékpáros maratont vezető pozícióból, két győztes szakaszt követően volt kénytelen feladni a világbajnok spanyol José Hermida és csapattársa, a svájci Ralph Naef, utóbbi hátfájása miatt.
 
Ralph Naef a maraton Európa-bajnok 2010. június 28. 12:42 Négy évvel legutóbbi Európa-bajnoki győzelme után Ralph Naef ismét győzött a hegyikerékpáros maraton kontinens-bajnokságon a hosszú távon, az országúti múltú, olasz Mirko Celestino, valamint meridás csapat- és honfitársa, a svájci Andreas Kugler előtt.
 
Ralph Naef dupla a vk-sorozat előtt 2010. április 20. 10:29 Egy héttel a hegyikerékpáros olimpiai-krossz világkupa angliai startja előtt a Multivan Merida Biking Team svájci bringása, Ralph Naef kirobbanó formában versenyzett a münsingeni Bundesliga-futamon, megnyerve a szombati felvezető XC-sprintet és a vasárnapi C1 kategóriás versenyt is.