KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RALI_OB"
Herczig nyerte a Veszprém-ralit 2011. július 10. 16:36 Herczig Norbert nyerte vasárnap a Veszprém-ralit, a hatfutamos országos bajnokság negyedik versenyét. A kétnapos viadalon mögötte Kazár Miklós lett a második, a hétszeres abszolút bajnok ifj. Tóth János pedig a harmadik.
 
Égett egy autó a Veszprém-ralin 2011. július 9. 19:46 Kigyulladt Bútor Róbert versenyautója a Veszprém-ralin, de szerencsére senki sem sérült meg a balesetben. A pilóta és navigátora időben elhagyta az égő járművet.
 
Egerben kezdetét vette a rali ob 2011. április 1. 21:04 A Dobó István téren rendezett ünnepélyes megnyitóval megkezdődött az Eger-rali, a hétfutamos országos bajnokság első versenye.
 
Rali ob: 240 autót várnak a nyitányra 2011. március 17. 14:40 Összesen 230-240 autó áll rajthoz április első hétvégéjén a magyar ralibajnokság egri nyitófutamán. A XI. Eger-ralit felvezető sajtótájékoztatón elhangzott: a magyar I. és II. osztály bajnoki futama mellett a szlovák bajnokság versenyzői is rajtdobogóra gurulnak majd autóikkal a Dobó téren.
 
Turán Frigyes nyerte a Mecsek-ralit 2009. augusztus 2. 17:59 Nagy csata után Turán Frigyes nyerte a 42. Mecsek-ralit, mögötte Herczig Norbert és ifj. Érdi Tibor lett még dobogós. A győztes 13,8 mp-cel előzte meg legfőbb ellenfelét.
 
Spitzmüller ünnepelhetett Veszprémben 2009. július 4. 19:56 A Spitzmüller Csaba-Kazár Miklós páros nyerte a 15. Veszprém-ralit, az országos bajnokság ötödik futamát.
 
Herczigék faképnél hagyták a mezőnyt 2009. május 16. 20:56 Elképesztő tempót diktálva a Herczig Norbert, Baranyai László (Subaru Impreza WRC) páros vezet a Salgó-Gemer-rali első napja után. Hat gyorsasági után előnyük 45 másodperc a címvédő Spitzmüller Csaba, Bahor Bea (Mitsubishi Lancer WRC) duó előtt, a harmadik helyen a Turi Tamás, Tóth Imre (Subaru Impreza WRC) kettős zárt. Vasárnap további hat etappal folytatódik az ob harmadik futama.
 
Herczig Norbert meghódította Miskolcot 2009. április 26. 14:38 Megtartotta előnyét, így megnyerte a rali országos bajnokság idei második állomását, a Miskolc-ralit Herczig Norbert (Subaru Impreza) vasárnap. A pilóta Baranyai László oldalán 50 mp-cel előzte meg a Turán Frigyes, Zsiros Gábor (Peugeot 307 WRC) párost, a harmadik az Ifj. Érdi Tibor, Csökő Zoltán (Subaru Impreza) duó lett. A címvédő Spitzmüller Csaba, Kazár Miklós (Mitsubishi Lancer WRC) kettős három szakasz megnyerésével a negyedik helyre kapaszkodott fel, a nagy visszatérő Ifj. Tóth János, Patkó Gergővel (Peugeot 207) maradt a nyolcadik.
 
Herczigék diktálják a tempót Miskolcon 2009. április 25. 18:03 A Herczig Norbert, Baranyai László (Subaru Impreza) páros vezet a rali országos bajnokság második futamán Miskolcon az első napon. A duó sokat profitált az ellenfelek időbüntetéseiből, hiszen a második helyen álló Turán Frigyes, Zsiros Gábor (Peugeot 307) kettős eredményét húsz másodperccel „toldották meg”, míg az Egerben győztes Spitzmüller Csaba, Kazár Miklós (Mitsubishi Lancer) 70 szekundomot kapott és csak a hetedik. A nagy visszatérő ifj. Tóth János Patkó Imre oldalán a nyolcadik helyen zárt.
 
Spitzmüller az élen az egri ob-rajton 2009. április 4. 20:18 Spitzmüller Csaba négy szakszt nyert és vezet az idénynyitó Start Autó Eger-ralin. Mögötte Herczig Norbert és több mint egy perces hátránnyal Érdi Tibor áll. Turán ferenc váltóhiba miatt kiesett.
 
Következő »