KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PIRELLI"
Alonso és Schumi is legyőzte Vettelt 2010. november 20. 15:48 Pénteken Felipe Massa, szombaton pedig Fernando Alonso volt a leggyorsabb az Abu-Dzabiban rendezett Pirelli-teszten, amelyen a 2011-es szezon gumiabroncsait tesztelték a versenyzők. A kétszeres világbajnok spanyol 105 kört teljesített, vagyis csaknem két teljes versenytávot autózott le, s csupán 156 ezredmásodperccel utasította maga mögé az idei szezonban folyamatos gumiproblémákkal küszködő Michael Schumachert.
 
F-1: spanyol veterán a Pirellinél 2010. szeptember 23. 18:50 Nick Heidfeld „elvette” Pedro de la Rosa helyét a BMW-Saubernél, a spanyol pedig most „megörökölte” a német pozícióját a Pirellinél. A következő hónapokban a veterán spanyol versenyző segíti majd a gumigyár felkészülését a következő Formula-1-es szezonra.
 
Visszatér az F-1 olasz legendája 2010. június 24. 09:17 Kereken húsz év után jövőre visszatér a Formula-1-be a legendás abroncskészítő, a hat világbajnoki címmel büszkélkedő Pirelli. A csapatok és a Nemzetközi Automobil-szövetség Motorsport Világtanácsa ugyanis megállapodást kötött a gumiszállítóról, amely a Bridgestone örökébe lép.